Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2013


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop 2013 Fecioara

Horoscop 2013 Fecioara. Previziuni generale

Poate sa para ca toate treburile din 2013 se vor rezolva pe o simpla cale aritmetica: planificare exacta plus strategie subtila, plus intuitie, plus harnicie egal succes. Dar daca vei privi situatia mai profund, iti vei da seama ca nu e totul atat de simplu. Vei petrece iarna si primavara intr-o atmosfera pasnica atat acasa, cat si la serviciu, fapt care iti va adormi vigilenta si atunci peripetiile din vara s-ar putea sa te prinda cu garda jos. Acestea pot avea loc si in viata personala, si in cea profesionala. Dar cele mai interesante evenimente se vor desfasura totusi pe plan profesional. Urmeaza sa primesti propuneri interesante care implica perspective de avansare in functie sau necesitatea de a ocupa un post de conducere. O astfel de intorsatura a lucrurilor te va bucura si chiar iti va da aripi, dar se vor gasi oameni nu prea incantati de succesele tale, nu pentru ca le-ai taiat din itamplare calea, ci din simpla rautate. In calitate de mijloc de neutralizare se recomanda bunavointa, toleranta si stapanirea de sine. Exista posibilitatea ca cei nemultumiti sa inceapa sa te sustina si sa-ti devina in scurt timp aliati de incredere.

Horoscop 2013 Fecioara. Munca si cariera

In cazul nativilor din zodia Fecioara, orice an ar veni, munca ramane tot pe primul loc. Iata ca si de data aceasta ea a umbrit totul. Bine ca acum cel putin exista motive bune sa te arunci in acest vartej. Prin urmare, e pacat sa nu profiti de minunatele oportunitati care iti apar in fata, indiferent de ce experienta sau pozitie ai. Atat specialistii, cat si tinerii care abia isi incep viata profesionala vor avansa semnificativ in cariera si vor reusi sa ocupe pozitii prestigioase pe plan profesional. Adevarat este ca va trebui sa lucrezi din zori pana in zori, dar munca iti va fi rasplatita pe deplin.

Cel mai mult vor avea de castigat nativii care lucreaza in urmatoarele domenii: arta, moda si frumusete, economie si finante, medicina si servicii. Poti sa pornesti cu incredere o afacere sau sa pretinzi la un post in oricare din aceste domenii. Iar daca nu poti sa nu vrei sa faci afaceri, analizeaza in primul rand propunerile institutiilor de stat, iar in institutii private ai grija sa fie totul bine cu actele. Totul trebuie sa fie corect si legal. Si inca un sfat: nu-ti schimba locul de munca decat daca este absolut necesar. Posibilele neintelegeri se vor lamuri repede si lucrurile se vor imbunatati de la sine.

Horoscop 2013 Fecioara. Finante

Daca cu munca totul e bine, si cu banii totul e in regula. Vei avea bani pentru toate, in abundenta. Dar conditia e sa ramai fidel obiceiului de a-ti tine bugetul sub control, de a-ti administra banii cu cap si de a pune periodic ceva deoparte. Este foarte important sa procedezi astfel, mai ales pentru ca in 2013 va trebui sa-ti asumi responsabilitatea materiala si pentru altii. Si o astfel de situatie se poate dubla pe diferite nivele. In familie, s-ar putea sa fii nevoit sa iei pe cineva sub aripa ta, iar in munca – sa ai grija de subordonati si colegi. Bineinteles ca si banii se vor dubla in ultimul caz.

Linia veniturilor va ramane destul de dreapta pe parcursul intregului an. O mica scadere se anunta in iunie-iulie, dar aceasta poate fi evitata prin cresterea intensitatii muncii sau prin reducerea cheltuielilor. Apogeul financiar va fi atins primavara si toamna. Iar daca e sa privim totul in ansamblu – nu vor exista motive de nemultumire privind situatia materiala, mai ales in cazul nativilor independenti financiar.

Achizitiile si investitiile majore ar trebui deocamdata amanate.

Horoscop 2013 Fecioara. Dragoste

Pe plan sentimental se anunta o perioada linistita. Munca si treburile casnice vor necesita prea mult timp si efort. Tot din aceasta cauza, anul 2013 nu va fi intens in plan afectiv.

Tineretea bineinteles ca isi va face jocul si in pauzele intre treburi si afaceri iti va da inima spre rascumparare romantismului si aventurilor. Dar astrele nu-si fac nici un fel de griji privind pastrarea capului tau pe umeri. Se pot lega relatii utile din punct de vedere practic, care vor duce in mod inevitabil la casatorie. Gradul de succes al acesteia nu poate fi determinat cu precizie, dar totul va merge excelent o perioada destul de indelungata.

Idila in relatiile cuplurilor casatorite poate fi distrusa de control excesiv, tendinta de a-i da partenerului lectii de viata, gelozia nefondata si certuri din nimic. Rezultatul va fi racirea relatiei. S-ar putea sa se ajunga la dorinta de a te desparti de jumatatea ta. Nu te grabi. Planurile astrelor nu implica nici un fel de despartiri. Exista doar un sfat: nu-ti tine supararea in tine, spune ce nu-ti place, cauta compromisuri si nu fa din tantar armasar. Incearca sa tii in echilibru partea materiala si sentimentele. De toate acestea vei avea nevoie in toiul verii, cand situatia cu partenerii si persoanele apropiate se poate incinge. De asemenea, nu uita ca exista un remediu excelent pentru relaxare – concediul.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...