Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2012


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop 2012 Fecioara

Horoscop 2012 Fecioara Sanatate

Sanatate. Prognoza astrologica pentru 2012, indica Fecioarelor necesitatea de a lua masuri profilactice pentru mentinerea starii de sanatate normale deja in primele luni ale anului. Sedintele de fitoterapie si aromoterapie si alte remedii naturale sunt binevenite. Un astfel de inceput de an va asigura o stare de sanatate buna pana la sfarsitul acestuia.


Horoscop 2012 Fecioara Cariera

Cariera. In februarie-aprilie, asteptati-va la schimbari pe plan profesional. Poate fi vorba de schimbarea locului de munca sau de obtinerea unei avansari. Efectul acestor schimbari va depasi toate asteptarile, dar va fi nevoie si de eforturi extrem de mari pentru a le obtine. Fecioarele se pot confrunta cu lipsa de onestitate sau reaua-credinta a colegilor.


Horoscop 2012 Fecioara Finante

Finante. In anul Dragonului de Apa, Fecioarele nu vor simti lipsa banilor. Daca ati planificat reamenajarea locuintei sau achizitionarea unui automobil, apartament sau a unei vile, veti reusi sa va realizati planurile. Dar nu merita sa cheltuiti sume mari de bani pe lucruri scumpe care nu sunt totusi necesare. Tineti-va banii, veti reusi sa va cumparati lucrul dorit mai tarziu, la un pret mult mai rezonabil. Iar daca aveti bani pusi de o parte, pastrati-i intr-un loc sigur, deoarece exista riscul unui furt.


Horoscop 2012 Fecioara Viata Personala

Viata personala. In 2012, nativii din Fecioara casatoriti se vor confrunta cu neintelegeri in relatiile cu persoanele apropiate deoarece isi petrec prea mult timp la locul de munca. Iar Fecioarele singure, dimpotriva, vor avea o multime de sanse sa-si intemeieze o relatie serioasa. In octombrie si noiembrie este foarte posibil chiar sa se casatoreasca.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...