Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Tigru


Horoscop Chinezesc 2014 Tigru

Horoscop Chinezesc 2014 Tigru: Previziuni generale

In anul 2014, Tigrii vor gasi limbaj comun cu stapanul anului, Calul de Lemn! Oricat de ciudat ar parea, in horoscopul chinezesc aceste animale atat de diferite au o multime de trasaturi comune. Si Calul, si Tigrul detesta rutina, scopul lor este sa diversifice viata si lumea din jur. Dar cel mai important este ca amandoi sunt un pic aventurieri: Calul – din cauza curiozitatii, iar Tigrul – din cauza pasiunii si dragostei pentru risc. Asadar, in anul 2014, apetitul Tigrilor pentru risc se va dubla. Actiunile lor impulsive ii pot ridica la inaltimi ametitoare, dar se poate intampla si invers.

Pentru a avea succes in anul Calului de Lemn, Tigrii trebuie sa evite sa se bazeze doar pe noroc. Norocul este schimbator: unii vor avea parte de el, altii nu. Asadar, este important ca Tigrii sa nu se lase condusi de emotii, trebuie sa actioneze cu intelepciune si prudenta. Doar in acest caz, nativii din aceasta zodie vor trage garantat biletul norocos.

Horoscop Chinezesc 2014 Tigru: Dragoste

In anul 2014, intensitatea sentimentelor si spontaneitatea Tigrilor le vor asigura o multime de momente romantice! Totusi, in anul Calului de Lemn, sentimentele lor s-ar putea nu doar sa se aprinda brusc, dar sa se si stinga la fel de repede. Asa se va intampla cel putin in majoritatea relatiilor ocazionale, care n-ar avea sanse sa reziste in timp. In schimb, anul Calului promite sa fie pentru Tigri o perioada plina de aventuri amoroase! Cu siguranta vor avea ce sa-si aminteasca. In anul 2014, pasiunea si entuziasmul ii vor transforma in vanatori adevarati, ce urmaresc o prada usoara!

Totusi, horoscopul spune ca toate acestea ii asteapta pe Tigrii, care inca nu sunt gata sa se linisteasca. Nativii, care se vor indragosti cu adevarat in anul 2014, nu se vor multumi cu o relatie superficiala. Intr-o astfel de situatie, Tigrii nu se vor lasa pana cand nu isi vor atinge scopul. Iar momentul, in care sentimentele le vor fi impartasite, va fi doar inceputul unei frumoase povesti: dragostea in anul Calului de Lemn este ceva serios. Si de lunga, lunga durata.

Horoscop Chinezesc 2014 Tigru: Cariera

Anul 2014 ii inclina pe Tigri spre exreme in toate domeniile vietii, inclusiv in cariera si munca. “Totul sau nimic!” – aceasta este deviza lor. In anul Calului de Lemn, acesti nativi ambitiosi pot obtine succes, recunoastere, prosperitate… sau pot suferi pierderi semnificative.

In acest sens, anul 2014 promite sa fie un an al extremelor. Este putin probabil ca la sfarsitul anului, guvernat de Cal, Tigrii sa ramana cu ce au avut. Trebuie sa se astepte la schimbari radicale: lux sau saracie, realizari spectaculoase sau esecuri usturatoare, sanse mari de a-si construi o cariera de succes sau de a pierde totul deodata.

Totusi, horoscopul pentru anul 2014 spune ca Tigrii nu vor fi niste jucarii oarbe in mainile sortii, fiind capabili, daca vor, sa intoarca situatia in directia dorita de ei. Pentru a avea norocul de partea lor in afaceri, in anul Calului de Lemn, tot ce trebuie sa faca Tigrii este sa nu si-l forteze. Neimplicandu-se in aventuri si analizandu-si cu maxima atentie planurile, Tigrii vor reduce riscul la minim si vor avea in anul 2014 toate sansele sa atinga culmile ravnite!Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...