Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Tigru


Horoscop Chinezesc 2013 Tigru

(Nascuti in: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010…)

Horoscop Chinezesc 2013 Tigru

Tigrul este un partener si un rival demn pentru Sarpe. El va putea sa aleaga singur care cale sa urmeze. Sarpele respecta un “tovaras” atat de puternic din ciclul de 12 ani si de aceea prefera sa se dea intai la o parte, asteapta sa vada ce anume va face Tigrul si abia dupa aceea actioneaza in functie de circumstante.

Horoscop Chinezesc 2013 Tigru: Sanatate

In anul Sarpelui Negru, Tigrii vor scapa de bolile sezoniere obisnuite, cum este gripa sau raceala. Dar nici alte afectiuni nu le vor da motive mari de ingrijorare. Merita doar sa acorde atentie inimii si vaselor de sange.

In schimb, o adevarata problema pentru Tigri poate deveni excesul de alimente si alcool. Consumul excesiv de alcool, mancatul fara limita, pasiunea pentru fast-food si chestii de genul asta cu siguranta vor duce la probleme mai tarziu. Asadar, zicala “Cum iti vei petrece noaptea de Revelion…” este valabila mai ales in cazul Tigrilor.

Horoscop Chinezesc 2013 Tigru: Finante

Din punct de vedere financiar, anul Sarpelui de Apa va fi o perioada de aur pentru Tigri. Nativii din aceasta zodie nu vor duce lipsa de bani, isi vor permite sa achizitioneze lucruri scumpe si sa faca cadouri generoase. De fapt, in multe cazuri viata va arata ca se poate trai si fara astfel de “investitii” , dar asta va fi deja o analiza a celor intamplate. Iar in momentul realizarii unor asemenea achizitii, ratiunea va fi in afara razei de vizibilitate a Tigrilor.

Daca la orizont vor aparea sanse sa incheie o intelegere profitabila sau sa obtina un venit suplimentar, ei cu siguranta vor gasi o cale sa profite de ele. Singurul lucru care poate strica un tablou atat de frumos este lipsa complezentei in caracterul Tigrilor. Conflictualitatea si principialitatea lor s-ar putea sa le faca probleme, afectand relatiile cu sefii, partenerii si colegii, iar in cele din urma – marimea salariilor si premiilor.

Horoscop Chinezesc 2013 Tigru: Cariera

Orice incercare a Tigrilor de a-si schimba domeniul de activitate sau de a folosi in munca metode extravagante sau inovatoare va deveni o incercare de a reinventa bicicleta. Pe langa faptul ca nu va aduce rezultate dorite, aceasta va crea si o multime de griji si probleme. In schimb, extragerea de resurse noi din activitatea pe care Tigrii au desfasurat-o pana in anul 2013 ar putea fi un lucru promitator.

Pe langa acestea, Tigrii trebuie sa fie pregatiti pentru o concurenta apriga. Anul Sarpelui de Apa nu le va oferi ocazia sa se relaxeze si sa se bucure de ceea ce au obtinut in trecut. Orice greseala a Tigrului va fi observata de concurenti si folosita impotriva lui la momentul potrivit.

Horoscop Chinezesc 2013 Tigru: Relatii

Succesele in viata profesionala si pe plan financiar vor crea Tigrilor cateva probleme in relatiile cu persoanele apropiate. Cineva nu va fi multumit de faptul ca Tigrul e mereu ocupat si nu-i acorda atentie, altcineva va fi indignat de faptul ca Tigrul incearca sa inlocuiasca lipsa de comunicare cu un nou cadou.

Nici Tigrii nu vor fi incantati de partenerii lor. Acest fapt ii poate face mai morocanosi si nemultumiti. Si, in cele din urma, o astfel de avalansa poate sa-i copleseasca pe acesti oameni destul de puternici, creandu-le probleme nu doar in anul 2013, dar si in general.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...