Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Tigru


Horoscop Chinezesc 2012 Tigru

(Nascuti in: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010…)

Anul Dragonului de Apa, anul 2012, va aduce in viata Tigrilor succes si prosperitate, daca aceasta zodie nobila si puternica se va baza nu numai pe propriile forte si curaj, cu ajutorul carora poate “cuceri tari”, dar si pe istetime, gandire flexibila, creativitate si intuitie.

In acest an, cel mai important este sa actionezi spontan, sa-ti planifici propria munca, sa-ti analizezi rezultatele din trecut si sa-ti stabilesti obiectivele in functie de acestea. Sub influenta emotiilor, Tigrii vor avea tendinta de a lasa unele situatii in voia sortii sau de a actiona impulsiv in unele momente, dar in aceste cazuri vor simti imediat ca astfel apar mai multe probleme in munca iar rezultatele nu mai sunt atat de bune.

Conform horoscopului chinezesc, in anul 2012, in viata Tigrilor se vor instaura armonia, ordinea si stabilitatea, nu trebuie sa fie intransigenti – nici in munca, nici in viata personala. Este recomandat sa nu-si rupa relatiile cu partenerii, prietenii si persoanele apropiate in anul Dragonului de Apa, trebuie sa incerce sa-si lamureasca pasnic relatiile, sa accepte compromisuri, sa ajunga la un acord cu oamenii din jur.

In anul 2012, Tigrii vor avea succes in comunicare, in organizarea evenimentelor, acesti nativi sunt inzestrati cu talentul de a convinge, sunt diplomati si buni lideri. Nu trebuie sa fuga de conflictele care apar – trebuie sa le rezolve deodata, pe cat se poate de frumos si pasnic, fara sa le transforme intr-un razboi lent si indelungat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...