Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Tigru


Horoscop 2020 Tigru

Horoscop Tigru 2020: Previziuni generale

Anul 2020 ii propune Tigrului un joc interesant de-a soarecele si pisica! Guvernatorul anului, Sobolanul, va arunca constant in calea Tigrului perspective tentante, astfel incat ochii sa i se aprinda – pe care sa o urmeze? Totodata, nu ai voie sa eziti: cine ezita – pierde! Horoscopul pentru anul 2020 anunta ca, in anul Sobolanului, Tigrul se va bucura de cele mai mari succese in tot ceea ce tine de lucruri noi – proiecte, idei, inovatii, relatii. Primul an din ciclul zodiacului chinezesc va deveni pentru Tigru o trambulina, care ii va permite sa se impinga, sa faca un salt impresionant si sa obtina succese fara precedent!

Tigrul oricum este foarte norocos, dar in anul 2020, in viata lui totul va fi simplu ca doi plus doi – pana la urma, doiul care se repeta in cifra anului, are si el o semnificatie! In anul Sobolanului, acest semn din horoscopul chinezesc poate avea succes atat in dragoste, cat si in cariera, isi poate imbunatati situatia financiara si isi poate ridica semnificativ statutul social. Tigrul si Sobolanul au multe in comun – amandoi sunt curajosi, pragmatici, ambitiosi, inventivi, cu spirit de initiativa, si nu iubesc sa stea pe loc. Anume aceste calitati ar trebui dezvoltate si folosite de Tigru in anul 2020 pentru a castiga bunavointa Sobolanului de Metal.

Dragoste si relatii

Anul 2020 promite sa aduca Tigrului succese impresionante in dragoste si un caleidoscop de emotii si trairi! Nativii singuri din zodia Tigru vor reusi nu numai sa-si gaseasca un partener potrivit, dar sa se si indragosteasca lulea, experimentand pasiunea in toate nuantele ei si traind momente de fericire ametitoare. Este posibil sa-si gaseasca dragostea departe de casa – in vizita, la odihna sau intr-o deplasare de afaceri. Horoscopul chinezesc ii propune Tigrului prins intr-un vartej al iubirii sa-si slabeasca stransoarea, sa-si tempereze pornirile autoritare si sa invete sa cedeze in unele privinte, pentru a nu-si pierde jumatatea. Atunci, povestea de dragoste inceputa in anul Sobolanului va avea toate sansele sa se transforme in ceva mai serios.

Nativii casatoriti din zodia Tigru va trebui sa ofere mai multa atentie partenerilor, oricat de ocupati ar fi. Guvernatorul anului 2020, Sobolanul, respecta valorile familiale si il va obliga sa-si revizuiasca prioritatile si sa devina un familist exemplar – grijuliu, atent, generos si iubitor.

Cariera si finante

Puternic si cu spirit de antreprenor, Tigrul s-a obisnuit sa traiasca bine, si in anul 2020 va ramane fidel acestui obicei bun, pentru ca nu stie sa se multumeasca cu putin. Iar Sobolanul, avand o atitudine binevoitoare, il va ajuta pe harnicul Tigru sa cucereasca noi orizonturi financiare si sa obtina profitul maxim din proiecte de succes. In anul 2020, obstacolele in calea Tigrului catre prosperitate nu vor fi decat un joc de indemanare! Vioiciunea, istetimea si intuitia innascuta vor permite reprezentantilor acestei zodii din horoscopul chinezesc sa-si realizeze si cele mai indraznete visuri – sa avanseze pe plan profesional, sa-si lanseze propria afacere, sa-si fructifice la maxim talentele, sa obtina faima si autoritate.

Una dintre surprizele, pregatite de Sobolan pentru Tigru in anul 2020 este bogatia neasteptata. Multi nativi din aceasta zodie vor obtine independenta financiara datorita descoperirii unei noi surse de venit, altora banii le pot pica practic din cer – sub forma unui castig, de exemplu, sau ca mostenire. Asadar, anul 2020 ii va permite Tigrului sa-si stranga un capital bunicel si sa se bucure de o viata intensa si plina de emotii. Cu toate acestea, horoscopul chinezesc pentru anul 2020 nu le recomanda Tigrilor sa o tina din distractie in distractie si sa lase lucrurile sa decurga de la sine – ii mai asteapta o multime de oportunitati!


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: