Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sobolan


Horoscop Chinezesc 2014 Sobolan

Horoscop Chinezesc 2014 Sobolan: Previziuni generale

In anul 2014, Sobolanii va trebui sa dea dovada de iscusinta maxima pentru a se folosi de oportunitatile excelente oferite de soarta! Horoscopul avertizeaa ca anul imprevizibilului Cal de Lemn va da peste cap toate planurile Sobolanilor: nativii din aceasta zodie va trebui sa renunte la multe idei in anul 2014, in schimb vor aparea oportunitati noi. Asadar, cu toate ca va fi o perioada agitata, plina de contradictii si obstacole, in care Sobolanii vor fi coplesiti de o avalansa de treburi, anul Calului promite sa fie pentru aceasta zodie un an foarte productiv!

Sobolanul energic stie sa se orienteze foarte bine in situatii, care se schimba cu viteza sporita, si poate sa lucreze neincetat pentru atingerea obiectivelor. Toate aceste calitati vor fi solicitate de stapanul anului, Calul de Lemn, ajutandu-i pe Sobolani sa obtina rezultate bune chiar si in domenii, in care acestia nu planificau sa activeze.

Horoscop Chinezesc 2014 Sobolan: Dragoste

Agitatia, care va domni in plan profesional, va atinge si viata sentimentala a Sobolanilor. Nativii singuri, care se afla in cautarea jumatatii, va trebui sa alerge mult pentru a cunoaste persoane interesante sau pentru a atrage atentia persoanei alese.

Iar Sobolanii, care au deja un partener de viata, se vor confrunta in relatia de dragoste cu multe momente, care vor trebui clarificate, remediate, rezolvate. Poate fi vorba nu doar de atingerea intelegerii reciproce, dar si de planuri de viitor sau viata comuna. Horoscopul pentru anul 2014 spune ca Sobolanii pot remedia orice problema, dar acest lucru va necesita mult timp si efort.

In plus, horoscopul dragostei pentru anul Calului de Lemn pur si simplu nu se poate abtine de la surprize! Pentru nativii singuri din zodia Sobolan o surpriza va fi faptul ca gusturile lor in dragoste se pare ca se pot schimba mult. In anul 2014, acest fapt le va deschide cai si oportunitati noi in plan romantic.

Horoscop Chinezesc 2014 Sobolan: Cariera

Daca in anul Calului de Lemn, Sobolanii vor reusi sa nu se inece in treburile curente, restul va fi „floare la ureche”! Horoscopul afacerilor anunta ca anul 2014 le va aduce o multime de intamplari neasteptate, multa treaba si agitatie, dar le va oferi in schimb oportunitati excelente pentru viitor.

Problema principala, cu care se vor confrunta Sobolanii in anul Calului de Lemn, va fi lipsa de organizare in plan profesional. Cel mai suparator va fi faptul ca aceasta problema nu va aparea din vina lor! Orice ar face Sobolanii, in anul 2014 situatia promite sa se amestece nestingherit in planurile lor, introducand rectificarile sale incurcate. Sobolanii vor fi nevoiti sa depuna mult efort pentru a aduce in haosul din jur macar putina ordine!

Pe de alta parte, haosul va constitui un mediu „hranitor” excelent, de pe urma caruia Sobolanii isteti vor invata repede sa traga foloase. In anul Calului de Lemn, reactia rapida, flexibilitatea si mintea agera a Sobolanilor le vor aduce multe beneficii, ajutandu-i sa intoarca orice situatie in favoarea lor. Oportunitati deosebit de tentante vor aparea in domeniul carierei: avansand pe scara ierarhica, reprezentantii acestei zodii ambitioase pot ajunge in anul 2014 la inaltimi ametitoare!Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...