Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sobolan


Horoscop Chinezesc 2013 Sobolan

(Nascuti in: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008…)

Horoscop Chinezesc 2013 Sobolan

Oare Sarpele iubeste Sobolanul? Si da, si nu. Caracterul ferm si farmecul Sobolanului pot sa-i placa Sarpelui, dar nedorinta lui de a lua deciziile cu stapanul anului, s-ar putea sa nu-l incante. Prin urmare, anul Sarpelui nu va aduce Sobolanilor esecuri dramatice si evenimente cardinale, dar problemele – desi temporare si complet rezolvabile – nu vor putea fi evitate.

Horoscop Chinezesc 2013 Sobolan: Sanatate

Sobolanii vor incepe anul Sarpelui intr-o nota inalta. Intrand pe “proprietatea” noului stapan al anului in forma excelenta, plini de energie si dorinta de actiune, ei isi pot permite sa consume o perioada linistit potentialul acumulat de sanatate.

Dar orice Sobolan, care a hotarat sa procedeze astfel, trebuie sa inteleaga ca nu va putea s-o tina in ritmul asta tot anul. De aceea ar fi bine sa acorde atentie simptomelor de boala, chiar daca nu pare sa fie nimic serios. Iar daca Sobolanii vor sa apeleze cat mai rar la medici, ar fi indicat sa nu neglijeze masurile profilactice generale, o alternativa buna in acest caz pot fi practicile vindecatoare sau yoga.

Horoscop Chinezesc 2013 Sobolan: Finante

Sobolanii nu vor fi nevoiti sa puna bani deoparte in anul 2013. Sarpele de Apa pur si simplu nu le va oferi ocazia s-o faca. La inceputul anului va trebui, cel mai degraba, sa-si plateasca datoriile, iar mai tarziu sanatatea va necesita ceva investitii. In cele din urma, in a doua jumatate a verii, vor aparea dificultati materiale. Dar daca vor ramane la fel de activi si harnici, Sobolanii vor reusi sa rezolve orice problema financiara.

Horoscop Chinezesc 2013 Sobolan: Cariera

In anul Sarpelui Negru, sfera afacerilor nu-i va dezamagi pe Sobolani. E putin probabil sa atinga culmi in cariera, insa putem spune sigur ca in 2013 Sobolanii isi vor consolida pozitiile pe plan profesional, punand astfel bazele pentru avansare in cariera in anul 2014.

Iar cei care deja se gandesc la ocuparea unei functii mai inalte, ar trebui sa-si amane ambitiile pentru mai tarziu. In 2013 e prea devreme s-o faca. De asemenea, ar fi bine sa tina minte ca sfarsitul toamnei si luna decembrie risca sa fie o perioada destul de agitata si instabila in ceea ce priveste relatiile cu colegii. Iar acest fapt le poate afecta autoritatea in colectiv. In plus, totul s-ar putea sa se intample din cauza dorintei Sobolanilor de a-si arata in exces creativitatea si originalitatea.

Sobolanii care isi vor cauta in anul Sarpelui de Apa un nou loc de munca va trebui sa faca tot posibilul sa nimereasca intr-un colectiv prietenos, in care se vor putea incadra cu usurinta.

Horoscop Chinezesc 2013 Sobolan: Relatii

In anul Sarpelui de Apa, relatiile deja existente ale Sobolanilor vor fi pline de suisuri si coborasuri. In prima jumatate a anului 2013, mai late vor fi dungile “negre”, iar in a doua jumatate – cele “albe”. Prin urmare, Sobolanii au toate sansele sa petreaca sfarsitul anului pe valul romantismului si al sentimentelor renascute.

Un sfat general pentru nativii din zodia Sobolan: evitati sa exprimati emotiile negative, mai ales in compania persoanelor apropiate, si dati dovada de mai multa rabdare si binevointa.

Nativii care isi cauta acum jumatatea, trebuie sa fie foarte atenti in august si septembrie. Totusi, nici in aceste luni nu exista garantii ca isi vor gasi dragostea. In rest, e de preferat ca toate contactele noi sa fie privite ca un flirt usor, o aventura, si atat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...