Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Horoscop Sobolan


Horoscop Chinezesc 2012 Sobolan

(Nascuti in: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008…)

Conform horoscopului chinezesc, anul 2012, anul Dragonului de Apa, va fi dificil pentru nativii din zodia Sobolan, dar in acelasi timp le va aduce numeroase succese daca in paralel cu activitatea, Sobolanii vor cultiva in ei insisi calitati precum flexibilitatea gandirii, abilitatea de a comunica deschis si de a gasi compromisuri. Vor avea de castigat nativii care se vor implica in acte de caritate si vor avea grija mai mult de bunastarea si prosperitatea materiala a altor persoane.

In anul 2012, vor exista numeroase tendinte negative ascunse, care ar putea sa abata Sobolanii de la calea stabilita si sa le distruga planurile. Pentru a rezista acestui vartej complex de probleme, Sobolanii trebuie sa-si asigure o baza buna, ca sa poata reveni la aceasta din cand in cand pentru a-si recapata energia si fortele. Pentru reprezentantii zodiei Sobolan, o astfel de baza poate fi familia sau o relatie de dragoste si acesti nativi trebuie sa tina minte ca fericirea lor depinde in mod direct de capacitatea lor de a comunica cu partenerul, de a colabora si de a accepta compromisuri.

Horoscopul chinezesc pentru zodia Sobolan indica faptul ca prima jumatate a anului 2012 va fi deosebit de dificila, in aceasta perioada este necesar sa se clarifice relatia cu partenerul, sa se ia decizii importante legate de familie. A doua jumatate a anului va fi pentru Sobolani o baza buna pentru construirea propriei vieti, pentru dezvoltarea relatiilor si crearea unui cuibusor confortabil.



Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...