Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sarpe


Horoscop Chinezesc 2016 Sarpe

Previziuni generale

Se spune ca Serpii au puteri magice si viata lor depinde de felul in care o trateaza. Daca se vor folosi de aceasta putere cu pricepere, se vor bucura de succes. In caz contrar, se vor confrunta cu probleme, ale caror sursa va fi foarte greu de gasit.

Desi pentru nativii din zodia Sarpe anul Maimutei va fi mai bun decat anul 2015, furtunile vietii nu ii vor ocoli. Veti intampina o multime de probleme, care vor necesita sa luati decizii si sa va aratati intregul spectru de abilitati.

Drumul spre succes va fi intortocheat, dar acest lucru nu trebuie sa va opreasca. Concentrati-va asupra obiectivelor voastre si nu lasati nimic sa va distraga atentia, sa va zapaceasca. Mizati pe consecventa si coerenta, ocupati-va de treburile voastre, fara sa bagati prea mult in seama opiniile si criticile altor persoane.

Anul 2016 va poate aduce o calatorie, care va va schimba semnificativ viata. Nu va intrerupeti legaturile, mai ales cu oamenii stabiliti in strainatate. Nu puteti sti niciodata ce v-a pregatit destinul. Iar acesta va poate surprinde, mutandu-va, de exemplu, pe un alt continent. Schimbarea locului de resedinta, chiar si pe o perioada scurta, va avea un impact pozitiv asupra atitudinii voastre fata de viata si fata de problemele intampinate, va va da mai multa putere si credinta in faptul ca merita sa lupti pentru propria fericire.

Cu toate ca in acest an veti fi inclinati sa manifestati interes pentru problemele persoanelor din jur si sa credeti ca le puteti rezolva mai bine decat oricine altcineva, ar fi indicat sa va temperati ardoarea. Curiozitatea si implicarea excesiva in treburile altora pot avea consecinte negative. Deviza acestui an trebuie sa fie linistea. Folositi anul 2016 pentru a acumula puteri pentru actiuni viitoare, pentru a va consolida organismul. Acest lucru va va aduce mai multe beneficii, decat suprasolicitarea corpului si psihicului.

Dragoste

In ciuda asteptarilor voastre, anul 2016 nu va va aduce trairi intense pe plan sentimental. Se poate intampla ceva placut, dar numai daca veti scapa de rationalism si de tendinta de a analiza excesiv orice detaliu. In anul Maimutei de Foc, trebuie sa va bazati pe soarta, pentru ca nu veti putea forta lucrurile. In urmatoarele 12 luni, golul din inimile voastre s-ar putea sa fie umplut mai degraba de relatii frumoase de prietenie, decat de dragoste. Iar pentru a construi o relatie apropiata, va trebui sa aveti mai multa incredere in oamenii de langa voi si sa va deschideti in fata lor.

Cariera

In anul Maimutei, reprezentantii zodiei Sarpe ar trebui sa se abtina de la afaceri si investitii riscante, care necesita cheltuieli majore. Va trebui sa va concentrati mai mult asupra surselor de venit existente si sa amanati pentru mai tarziu cucerirea unei piete noi sau schimbarea tipului de activitate. Eforturile suplimentare nu va vor aduce posibilitati suplimentare, in schimb ar fi bine sa va ocupati de rezolvarea problemelor curente – macar pentru a trai in pace si armonie cu voi insiva.

Finante

In anul 2016, este indicat sa fiti prudenti pe plan financiar. Daca nu va veti asuma riscuri mari, veti trece cu bine de aceasta perioada. Mizati pe o viata linistita, limitati-va iesirile cu prietenii la cafenele si restaurante, nu incercati sa jucati la bursa si ganditi-va de doua ori daca aveti nevoie cu adevarat de ultima inovatie din domeniul tehnologiei. Daca veti proceda rational, veti pastra controlul deplin asupra finantelor.

Sanatate

Cu toate ca in anul 2016 nu va veti bucura de realizari semnificative, cu sanatatea, cel putin, nu veti avea probleme. Linistea va va permite sa va restabiliti echilibrul sufletesc, iar sistemul imunitar va avea ocazia sa se intareasca. O forma fizica buna va va ridica semnificativ moralul.

Sfatul anului 2016: aveti incredere in puterea care vine din interior, ascultati-va intuitia. Anume ea va va arata calea pe care trebuie sa o urmati.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...