Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sarpe


Horoscop Chinezesc 2014 Sarpe

Horoscop Chinezesc 2014 Sarpe: Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Sarpe, anul 2014 promite sa fie o perioada foarte schimbatoare, bogata in tot felul de evenimente. Lucrurile se vor misca in unele momente mai greu, iar norocul ba le va surade, ba le va intoarce spatele. Si toate acestea se vor intampla pentru ca stapanul anului, Calul sprinten de Lemn, este practic opusul complet al Sarpelui calculat si vigilent!

In consecinta, in anul 2014, planurile perfect gandite ale Serpilor deseori le vor fi date peste cap de vreo forta majora. In anul Calului de Lemn, va parea ca situatia ii tachineaza intentionat, indemnandu-i sa gandeasca mai mult cu inima, decat cu mintea. Adevarul e ca, in limite rationale, acest sfat e bun de urmat. Serpii ar fi bine sa mai slabeasca fraiele si sa reduca controlul – doar atunci, logica va fi in echilibru cu intuitia si Serpii vor putea prinde norocul de coada lui de Cal!

Horoscop Chinezesc 2014 Sarpe: Dragoste

In anul 2014, reprezentantii zodiei Sarpe ar trebui sa fie mai atenti cu sentimentele, mai ales cu cele care se aprind brusc. Prudenta este necesara nu numai in dragoste, dar si in ceea ce priveste sentimentul perfid de gelozie: in anul pasional si imprevizibil al Calului de Lemn, este foarte posibil ca Serpii sa devina foarte gelosi, fapt care poate avea consecinte extrem de neplacute.

Pentru nativii din zodia Sarpe, anul 2014 va fi marcat de diverse tulburari emotionale in plan sentimental – de la intalniri romantice neasteptate si dragoste la prima vedere se poate ajunge la indoieli si suferinte din gelozie, demne de Othello. Pentru a nu complica viata celor din jur si propria existenta, in anul Calului de Lemn, Serpii trebuie sa-si tina sub control sentimentele explozive si sa nu cedeze impulsurilor emotionale de moment.

In acelasi timp, ar fi bine ca Serpii sa tina minte ca singura modalitate de a-si tine persoana iubita alaturi este nu sa se gandeasca cum sa-i induca sentimentul de vinovatie, ci sa incerce sa o faca fericita.

Horoscop Chinezesc 2014 Sarpe: Cariera

In plan profesional, anul 2014 poate aduce reprezentantilor zodiei Sarpe o multime de surprize atat placute, cat si neplacute. Cele din urma vor avea legatura, in primul rand, cu faptul ca in anul Calului de Lemn multe dintre planurile Serpilor se vor narui in mod repetat. Chiar si lucrurile, care pareau rezolvate de mult, s-ar putea sa necesite eforturi noi sau, si mai rau, sa se opreasca in loc. Pe de alta parte, anul 2014 va oferi Serpilor o multime de oportunitati noi. Pentru a nu le rata, acestia va trebui sa gandeasca si sa actioneze cat se poate de rapid.

Cu alte cuvinte, pe parcursul intregului an 2014, nativii din zodia Sarpe trebuie sa fie pregatiti sa se adapteze in ritm rapid la orice situatie. Cu toate ca Serpii nu obisnuiesc sa procedeze astfel, in anul Calului de Lemn aceasta este singura lor cale de a-si atinge obiectivele. In plus, horoscopul carierei pentru anul 2014 ii sfatuieste sa invete sa lucreze in echipa. In anul sociabilului Cal, nu merita sa te opui colectivului nici macar de dragul unei cauze comune – poti fi inteles gresit.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...