Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sarpe


Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe

(Nascuti in: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013…)

Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe

Oare e posibil ca stapanul acestui an sa duca lipsa de ceva? Poate doar intr-o masura minima. Iar in general, chiar daca 2013 nu va fi pentru Serpi un an al succeselor rasunatoare, ei vor duce o viata fericita, productiva si optimista. Mai ales ca Serpii sunt inzestrati cu calitati demne de toata lauda, care ii ajuta sa traiasca decent si sa faca progrese chiar si in perioade nefaste.

Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe: Sanatate

In 2013, Serpii nu vor avea probleme cu sanatatea. Nativii din aceasta zodie se vor simti excelent. In cel mai rau caz, ii poate prinde raceala. Si atunci Serpii risca sa faca cea mai mare greseala – sa se trateze singuri, lucru care poate cauza aparitia unor probleme mai grave.

In general, este indicat ca Serpii sa fie cat mai mult timp in aer liber, sa respire aer curat si sa-si petreaca concediul la mare (cel mai bine toamna).

Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe: Finante

Veniturile financiare ii vor insoti pe Serpi pe tot parcursul anului 2013. Sarpele este stapanul acestui an, de aceea nativii nascuti in aceasta zodie, in majoritatea cazurilor, vor juca un rol decisiv in distribuirea resurselor materiale si a investitiilor.

Pe langa acestea, in anul 2013, Serpii va trebui deseori sa joace si rolurile de sponsori si binefacatori, pe care se vor baza, ca pe o ultima instanta, rudele si prietenii. Prin urmare, ei trebuie sa fie pregatiti sa se desparta de o parte din castiguri, ca mai tarziu sa nu se simta frustrati din aceasta cauza.

Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe: Cariera

Nativii din zodia Sarpe sunt inzestrati cu ratiune si cu capacitatea de a reactiona rapid la situatii neobisnuite . Aceste calitati ii vor ajuta sa avanseze in cariera. Iar faptul ca anul 2013 este anul lor va fi un avantaj suplimentar, care le va oferi ocazia de a se exprima, de a-i molipsi pe colegi si superiori cu ideile lor si, in general, de a-i manipula pe cei din jur.

Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe: Relatii

Nativii singuri din zodia Sarpe vor avea parte de un an interesant, plin de emotii pozitive. Vor cunoaste persoane noi, cu care vor petrece momente romantice frumoase si vor experimenta senzatii noi.

Serpii casatoriti se vor bucura de armonie si stabilitate in casnicie. Jumatatile lor le vor oferi o multime de momente frumoase si Serpii, de asemenea, vor face tot posibilul sa-si bucure partenerii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...