Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sarpe


Horoscop Chinezesc 2012 Sarpe

(Nascuti in: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013…)

Horoscopul chinezesc spune ca in anul 2012, anul Dragonului de Apa, Sarpele va avea nevoie de intelepciunea lui si de abilitatea de a reactiona flexibil la problemele care apar. Dificultatile vor aparea chiar de la inceputul anului si atunci, reprezentantii acestui semn zodiacal va trebui sa se concentreze, sa actioneze cu incredere, sa nu se ascunda sub pietre. Evolutia rapida a evenimentelor s-ar putea sa-i demoralizeze, sa-i nelinisteasca, sa duca la anxietate si agresivitate, dar nu trebuie sa se ascunda de probleme, pentru ca deciziile corecte si actiunile intreprinse la timpul potrivit pot imbunatati totul semnificativ. Din pacate, in acest an, persoanele nascute in zodia Sarpe nu vor avea parte de stabilitate in nici un domeniu al vietii. Trebuie sa se adapteze la un astfel de ritm ca sa obtina succese si sa-si imbunatateasca situatia materiala.

In anul 2012, in viata personala a nativilor din zodia Sarpe vor avea loc schimbari mari – s-ar putea sa-si rupa relatiile cu partenerul sau, dimpotriva, sa se casatoreasca. Relatiile cu prietenii si colegii, de asemenea, vor fi dificile – Serpii pot nimeri intr-un joc de intrigi, pierzandu-si cele mai bune relatii din cauza unor neintelegri.

Conform horoscopului chinezesc, prima jumatate a anului 2012 va fi deosebit de agitata pentru persoanele din zodia Sarpe – in aceasta perioada vor avea loc cele mai importante evenimente, bune sau rele. A doua jumatate a anului 2012, promite sa fie mult mai linistita, reprezentantii zodiei Sarpe vor reusi sa-si recapete linistea interioara, se vor bucura de stabilitate in afaceri si vor putea sa-si faca planuri pentru viitor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...