Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sarpe


Horoscop 2020 Sarpe

Horoscop Sarpe 2020: Previziuni generale

Inzestrat cu intelepciune si o minte patrunzatoare, in anul 2020, Sarpele va avea ocazia sa-si schimbe pielea si sa renasca complet! Anul Sobolanului din horoscopul chinezesc este o sansa excelenta pentru a schimba cursul vietii si Sarpele se va folosi de aceasta sansa la maxim!

In anul 2020, in viata Sarpelui, la momentul potrivit se vor produce schimbari, care vor fi pentru el ca o gura de aer proaspat, care il va scoate din rutina vietii de zi cu zi si ii va aminti de marea lui menire si obiective marete. Ca un bun strateg, Sarpele va incepe sa-si planifice si sa-si gandeasca actiunile viitoare, pentru a obtine beneficii maxime din schimbari. Si in aceasta privinta Sarpele seamana foarte mult cu Sobolanul – guvernatorul anului 2020, care-i va deveni aliat in toate proiectele si planurile lui. Asadar, pentru nativii acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc, anul Sobolanului de Metal va fi un an al schimbarilor importante in toate domeniile.

Dragoste si relatii

In anul 2020, inima Sarpelui, care este un individualist convins, se va topi in fata unui sentiment de dragoste neasteptat. Va fi atat de surprinzator si placut, incat pentru un timp Sarpele, de obicei, prudent si calculat, isi va pierde mintile. Intr-un vartej de trairi intense, toate actiunile si gandurile lui vor fi controlate de sentimente, si din aceasta cauza, Sarpele ar putea comite o multime de nebunii frumoase. Totusi, firea calculata a reprezentantilor acestei zodii din horoscopul chinezesc ii va face sa se opreasca la timp si sa nu creeze situatii imposibil de remediat. Oricum, Sarpele isi va aminti cu nostalgie de aceasta perioada, pentru ca anul 2020 va fi plin de momente fericite!

De o perioada fericita pe plan sentimental se vor bucura si nativii casatoriti din zodia Sarpe – relatia cu partenerul va primi un nou impuls, Sobolanul va aduce in anul 2020 un plus de pasiune, armonie si echilibru in viata de cuplu. Este o perioada excelenta pentru conceperea unui copil, mutarea intr-o locuinta noua sau reparatii capitale – in anul Sobolanului, dorintele Sarpelui se vor indeplini!

Cariera si finante

In anul 2020, reprezentantii zodiei Sarpe isi vor croi cu determinare drumul spre succes! Horoscopul chinezesc pentru anul Sobolanului anunta o perioada deosebit de favorabila pe plan profesional – Sarpele se va inalta asemenea unui zmeu ridicat de vant! Reprezentantii acestei zodii vor avea posibilitatea sa avanseze in cariera, sa-si gaseasca un loc de munca mai bun, sa porneasca propria afacere. Intelepciunea si intuitia innascuta ii vor ajuta sa depaseasca micile obstacole in drumul catre realizarea obiectivelor si sa nu-si consume energia in zadar. In anul Sobolanului, cel mai important este ca Sarpele sa nu-si foloseasca veninul, pentru ca va suferi si el, daca-i va intepa pe altii. Stapanul anului ii recomanda Sarpelui sa nu teasa intrigi, sa nu intre in conflicte si sa nu-i priveasca de sus pe cei din jur. Si atunci, in anul 2020, sustinerea partenerilor, sprijinul colectivului si aprecierea sefilor ii vor fi asigurate!

In anul 2020, care va constitui inceputul unui ciclu nou din calendarul chinezesc, Sarpele isi va putea face planuri grandioase de viitor – avand obiectivele stabilite, le va realiza cu usurinta in anii urmatori. Meritele si talentele lui vor fi recunoscute, iar in suflet se va instala linistea si echilibrul. Si cu toate ca va fi putin iritat – Sarpele nu va fi totusi incantat de agitatia din anul 2020 – el va reusi sa se simta pe deplin fericit si multumit. Totodata, horoscopul chinezesc nu-i recomanda sa se opreasca – pentru a avea parte de schimbari pozitive in continuare, va trebui sa actioneze in acest sens, sa paseasca pe scena vietii, si nu sa se ascunda in culise!Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...