Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Mistret


Horoscop Chinezesc 2016 Mistret

Previziuni generale

Teoretic, anul Maimutei ar trebui sa fie o perioada favorabila pentru nativii din zodia Mistret, datorita armoniei energiei existente intre aceste doua semne zodiacale. Din pacate, prognoza astrologica pentru anul 2016 nu este atat de optimista. Va veti confrunta cu o multime de probleme, veti fi convinsi ca necazul nu vine niciodata singur. Din fericire, zodia Mistret dispune de mari rezerve de energie si rabdare, faptul ca sunteti plini de viata si optimisti va va ajuta sa treceti si peste cele mai grele momente.

In cele din urma, veti iesi invingatori din toate problemele, desi va fi nevoie de mult timp si perseverenta maxima. Succesul sau, cel putin, evitarea infrangerii, vor fi platite cu munca grea, insa realizarile va vor aduce mari satisfactii. Va asteapta un viitor luminos, trebuie sa aveti incredere si sa dati dovada de rabdare in aceste 12 luni. Orice s-ar intampla, nu renuntati la visurile voastre.

Dragoste

Din pacate, anul 2016, nu este un an prea bun pentru parteneriat. Nu este exclus sa intrati intr-un conflict, care va duce la despartire. Din vina proprie sau din cauza unor circumstante care nu depind de voi, s-ar putea sa petreceti anul Maimutei in singuratate. Nu este cea mai proasta decizie, pentru ca veti reusi astfel sa va concentrati asupra muncii.

Cariera

Indiferent de tipurile de probleme, cu care va veti confrunta in anul 2016, pe plan profesional, lucrurile vor merge bine. Cel putin in acest domeniu nu se anunta nici un dezastru. Veti arata ca sunteti niste angajati constiinciosi si de incredere, fapt care va va aduce succes si posibilitati de avansare in cariera. In cele din urma, veti invinge, dar o veti face destul de greu. Secretul succesului – daruirea si determinarea innascuta. Numai sa nu va grabiti – este important sa respectati cu minutiozitate toate comenzile. Agitatia va fi dusmanul vostru, iar salvarea va fi calmul si intelegerea corecta a situatiei din firma. Fiti tot timpul cu ochii in patru, urmariti lumea din jur. Inamicul s-ar putea sa se ascunda in spatele vostru si sa astepte momentul potrivit pentru a va pune piedici.

Finante

Nu va asteptati la probleme majore, insa nu contati nici pe succese mari. Situatia financiara, din pacate, va reflecta problemele din toate celelalte domenii ale vietii. Asteptati sa treaca acest an, aveti grija ca toate cheltuielile sa fie acoperite de veniturile de baza si uitati de investitii, mai ales in afaceri indoielnice, care promit castiguri nemaipomenite.

Sanatate

Anul 2016 vine cu o amenintare din partea sistemului imunitar. Stresul, eforturile intense, modul nu tocmai sanatos de viata si lipsa de somn va vor afecta sanatatea – si fizica, si psihica. Sansa voastra consta in schimbarea rapida a obiceiurilor, mai multa miscare, o dieta bogata in vitamine si minerale. Toate acestea va vor permite sa reduceti la minim efectele negative ale suprasolicitarii organismului.

Sfatul anului 2016: nu cedati sub presiunea problemelor si nu renuntati inainte de vreme. S-ar putea sa iesiti din cursa cu putin inainte de linia de finis si nici nu veti sti ca ati pierdut. Victoria va asteapta dupa colt, asadar, nu renuntati la visurile voastre.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: