Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Mistret


Horoscop Chinezesc 2014 Mistret

Horoscop Chinezesc 2014 Mistret: Previziuni generale

Nativii din zodia Mistret sunt inzestrati cu o multime de trasaturi, care le pot asigura succesul in anul 2014, dar au si trasaturi, care pot deveni o adevarata piedica in realizarea proiectelor. In primul rand, este vorba de lentoarea Mistretului, care ii ingreuneaza semnificativ orientarea intr-un mediu care se schimba rapid.

Pe de alta parte, cand obiectivul este deja stabilit, Mistretul stie sa actioneze rapid si ferm. Pentru realizarea unui obiectiv important, Mistretul este in stare sa intreaca si un cal pur sange arab! Asadar, in anul Calului, pentru a nu rata oportunitatile aparute, nativii din aceasta zodie trebuie sa stea cu ochii pe situatie.

In anul 2014, informatia primita la timp va fi prioritara pentru Mistreti. Daca o vor obtine, vor fi calare pe situatie! Pentru a fi in permanenta la curent cu evenimentele, horoscopul ii sfatuieste sa foloseasca in anul Calului de Lemn cele mai diverse metode. Si cel mai important ar fi sa nu ignore sfaturile celor din jur – uneori lucrurile se vad mai bine din exterior.

Horoscop Chinezesc 2014 Mistret: Dragoste

Surprizele, pe care anul 2014 le va aduce Mistretilor, vor fi, marea majoritate, foarte placute! Anul Calului de Lemn este o perioada favorabila si pentru consolidarea relatiilor, si pentru flirt, si pentru inceputuri noi. Nu se anunta pasiuni arzatoare si trairi super-intense, dar poate ca asa e mai bine? In schimb, Mistretul isi va putea savura relatia ca un adevarat gurmand.

Horoscopul 2014 recomanda Mistretilor, care au deja o relatie, sa calatoreasca cu persoana iubita, sa se rasfete cu cumparaturi sau sa-si realizeze visurile. Pentru Mistret si jumatatea lui, anul Calului este perioada placerilor. In 2014, odihna la umbra palmierilor la malul marii le va uni cu adevarat sufletele!

Mistretul, aflat in cautarea jumatatii, nu va cunoaste foarte multe persoane in anul Calului de Lemn, dar una dintre ele s-ar putea sa fie dragostea lui adevarata. De la prima vedere si pentru toata viata.

Horoscop Chinezesc 2014 Mistret: Cariera

Anul 2014 va fi o perioada ambigua pentru Mistreti din punct de vedere profesional. Horoscopul ii avertizeaza sa nu fie prea creduli: nativii din aceasta zodie vor avea toate sansele sa-si invinga concurenta intr-o lupta deschisa, dar s-ar putea sa fie neputinciosi in fata intrigilor. In schimb, in anul Calului de Lemn, calitatile precum perseverenta, entuziasmul, vitalitatea si ingeniozitatea vor fi mai cerute ca niciodata si promit sa-i ajute sa avanseze pe plan profesional.

Mai ramane o singura dificultate: situatia va cere rapiditate in luarea deciziilor, iar acesta e un lucru greu de realizat pentru Mistreti. Prin urmare, in anul 2014, Mistretii au doua variante de actiune: pot sa mearga inainte, inconjurandu-se cu sustinatori, sau pot sa se bazeze doar pe propria persoana, riscand sa scape din vedere multe lucruri si oportunitati. Horoscopul avertizeaza Mistretii ca anul Calului de Lemn nu este perioada celor singuratici, sustinerea colegilor si superiorilor fiind acum cheia succesului lor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...