Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Mistret


Horoscop Chinezesc 2013 Mistret

(Nascuti in: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019…)

Horoscop Chinezesc 2013 Mistret

Mistretul este increzut si convins de propria dreptate. Din aceasta cauza, el nu este deloc pregatit sa asculte sfaturile altora sau sa ceara ajutor. Oare asa ceva ar putea sa-l supere pe Sarpe? Putin probabil…

De fapt, oricat de ciudat ar parea, dar pretentiile si ambitiile Mistretului nu sunt nefondate, de aceea, in anul 2013, el va reusi sa realizeze majoritatea obiectivelor pe care si le-a propus.

Horoscop Chinezesc 2013 Mistret: Sanatate

Mistretii sunt demni de toata lauda, pentru ca in anul Sarpelui Negru nu au de gand sa-si neglijeze sanatatea, sa se suprasolicite si sa se streseze. Vizitele la medic vor fi facute, in majoritatea cazurilor, la timp si, prin urmare, bolile nu-i vor putea lovi.

Un singur “dar”, care poate sa perturbe aceasta idila, este nedorinta Mistretilor de a duce o viata activa si de a respira mai mult aer proaspat. Iar aceste lucruri sunt vitale pentru organism, s-ar putea sa ajute chiar mai mult decat medicamentele.

Horoscop Chinezesc 2013 Mistret: Finante

Prin mintea Mistretilor, se vor “plimba” tot anul idei destul de bune privind atragerea mai multor castiguri. Multe dintre acestea vor putea fi puse in aplicare.

In general, din punct de vedere financiar, anul Sarpelui de Apa va fi foarte bun pentru Mistreti, portofelele lor vor fi mereu pline de bani. Bugetul poate sa scada putin doar in perioada achizitiilor materiale active – iar aceasta se va prelungi maxim pana la vara.

Horoscop Chinezesc 2013 Mistret: Cariera

Pe plan profesional, Mistretii vor fi nu doar competenti si activi, dar uneori chiar de neinlocuit. Multi nativi s-ar putea sa nu fie incantati de acest fapt, pentru ca o sa inceapa sa se gandeasca la modalitati de a organiza ceva, ce i-ar putea face independenti pentru mult timp, poate chiar pentru toata viata. Si adevarul e ca merita tot respectul, pentru ca vor realiza multe planuri. De exemplu, spre sfarsitul anului Sarpelui Negru, ei vor reusi sa lege relatii de perspectiva si sa trezeasca interesul persoanelor utile pentru ideile lor.

Horoscop Chinezesc 2013 Mistret: Relatii

In viata personala, Mistretii se vor confrunta cu cateva dificultati, din mai multe cauze. Prima cauza este limba ascutita. Prietenii si cunostintele Mistretilor ironici si deseori nu foarte prietenosi, vor fi surprinsi in mod neplacut de atitudinea lor. In al doilea rand, neglijenta fata de persoana iubita si incercarile de a reaprinde sentimentele de alta data, starnind gelozia, cel mai degraba nu vor duce la nimic bun.

Mistretii care inca sunt singuri ar trebui sa se gandeasca la motivele esecurilor in dragoste si sa traga, in sfarsit, concluziile necesare, deoarece cauza singuratatii lor (oricat de nelacut va suna) este ascunsa in ei insisi.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...