Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Mistret


Horoscop Chinezesc 2012 Mistret

(Nascuti in: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019…)

Conform horoscopului chinezesc, anul 2012 al Dragonului de Apa va fi un an foarte important pentru nativii din zodia Mistret, deoarece marcheaza inceputul unui nou ciclu de doisprezece ani in viata lor. Reprezentantii acestei zodii vor deveni mai activi in munca, isi vor dori sa schimbe neaparat domeniul de activitate, metodele de lucru si chiar si propriul anturaj ca sa se bucure mai tarziu de un anturaj ales perfect pentru ei. Daca mai devreme nu au avut prea multa incredere in sine si nu se implicau in activitati sociale, bucurandu-se de confortul din casa, in anul 2012, nativii din zodia Mistret vor hotara sa faca ceva grandios, atat pentru propriul destin cat si pentru omenire in general.

In anul 2012, reprezentantii acestei zodii vor incerca sa scape de complexe, reguli si norme care afecteaza in mod negativ comunicarea si dezvoltarea normala, vor da dovada de o vointa de fier in nazuinta de a avea succes. Nativii din zodia Mistret isi vor putea demonstra in sfarsit talentele si abilitatile, facand ceea ce le place cu adevarat. Tot in aceasta perioada vor simti nevoia de aventura si este foarte posibil sa mearga in calatorii in interes de afaceri, pentru a dobandi noi experiente si pentru a cunoaste alte persoane.

In ceea ce priveste finantele, in anul 2012, nativii din Mistret trebuie sa fe foarte prudenti – trebuie sa evite cheltuielile inutile, sa nu-si risipeasca banii pe produse de lux. Pentru a fi protejati, reprezentantii zodiei Mistet trebuie sa beneficieze de sustinerea unor prieteni influenti si a unor parteneri de nadejde, mai ales in a doua jumatate a anului 2012, cand exista riscul unor fraude si inselatorii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...