Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Maimuta


Horoscop Chinezesc 2016 Maimuta

Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Maimuta se anunta un an plin de fericire si vesti bune. Veti avea ocazia sa va relaxati si sa uitati de greutatile vietii. Chiar din primele luni ale anului 2016, va veti bucura de surprize placute, iar in fiecare saptamana ce urmeaza, situatia promite sa se imbunatateasca continuu. In sfarsit, va veti simti mandri de realizarile voastre, nimic nu va diminua importanta succeselor voastre. Trebuie totusi sa tineti minte ca unele reusite se datoreaza unei munci facute si in comun, nu doar individual.

Asadar, nu va asumati toate meritele, pentru ca in cele din urma, acest lucru poate avea consecinte negative. Trebuie sa fiti sinceri si sa recunoasteti contributiile altor persoane sau, cel putin, sa va exprimati recunostinta cu voce tare. Astfel, va veti creste numarul de prieteni si oamenii vor munci cu placere alaturi de voi in viitor. Indepliniti-va bine sarcinile, asumati-va intreaga responsabilitate pentru faptele voastre   si veti avea succes.

Dragoste

2016 va fi un an foarte bun pentru reprezentantii zodiei Maimuta si in dragoste. Daca aveti de gand sa va casatoriti, ar fi bine s-o faceti anume in anul 2016. Fericirea si prosperitatea va vor fi garantate. 2016 este un an favorabil si pentru nativii singuri din zodia Maimuta. Chiar daca nu va veti intalni marea dragoste, veti petrece timpul intr-un mod placut in compania unor oameni interesanti.

Cariera

Pe plan profesional, se anunta avansari si alte schimbari semnificative. S-ar putea sa va schimbati chiar si tipul de activitate. Daca veti hotara sa lansati o afacere proprie, nimic nu o sa va stea in cale. In a doua jumatate a anului, se vor crea conditii deosebit de favorabile in acest scop. Veti fi in centrul atentiei si va veti simti, in sfarsit, populari. Fiti totusi atenti cu prietenii falsi, care va pot pune bete in roate si va pot strica cele mai bune idei. Incercati sa-i urmariti pe cei din jur si interveniti cu hotarare daca observati ca cineva va pune in pericol bunastarea.

Finante

Realizarile pe plan financiar, din pacate, nu vor fi egale cu succesele profesionale. Nu va asumati riscuri, nu cedati tentatiei unor investitii care par a fi profitabile, dar care va vor aduce, de fapt, numai pierderi. Ganditi-va de doua ori daca intr-adevar merita sa cheltuiti atatia bani, cel mai bine ar fi sa-i puneti la saltea sau in depozit la banca la o dobanda fixa. Nu veti castiga mult, dar, cel putin, veti evita colapsul financiar.

Sanatate

In anul 2016, starea de sanatatea a nativilor din zodia Maimuta va fi schimbatoare: va veti simti ba mai bine, ba mai rau. Este posibil sa contractati raceli sau sa va confruntati cu afectiuni care vor necesita consultul unor specialisti. Acordati atentie starii de sanatate, nu va suprasolicitati. Fiti atenti la semnalele trimise de organism: el stie exact de ce aveti nevoie.

Sfatul anului 2016: 2016 este un an, in general, favorabil, dar capricios. Doua astre vor exercita o influenta contradictorie, de aceea succesul intr-un domeniu va fi platit cu probleme intr-un alt domeniu. Autodisciplina este o conditie necesara pentru realizarea obiectivelor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...