Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Maimuta


Horoscop Chinezesc 2014 Maimuta

Horoscop Chinezesc 2014 Maimuta: Previziuni generale

2014 nu promite sa fie un an simplu pentru nativii din zodia Maimuta, dar daca vor dori, acestia vor reusi sa profite de oportunitatile bogate pe care le ofera anul Calului de Lemn. Din pacate, stapanul patruped al anului nu se impaca prea bine cu Maimuta. Dorinta Maimutei de a trai dupa propria judecata si de a construi planuri complexe si multilaterale este greu de inteles pentru Cal. Calul isi vede tinta si se indreapta direct spre ea, Maimuta insa prefera sa o ia pe ocolite, pe cai ascunse.

Prin urmare, pentru a avea succes in anul 2014, Maimuta, vrea nu vrea, va trebui sa se schimbe un pic. In anul Calului de Lemn, este indicat sa nu actioneze singura. Reprezentantii zodiei Maimuta vor reusi sa-si manifeste pe deplin potentialul, doar daca vor beneficia de sustinerea mai multor persoane – colegi, rude, prieteni.

In plus, Maimuta va trebui sa se impace cu faptul ca in anul 2014, planurile ei secrete pot esua sau, si mai rau, ii pot crea probleme. Atat in munca, cat si in dragoste, Calul saluta spiritul de competitie si entuziasmul sanatos, dar este total impotriva combinatiilor secrete. In anul Calului de Lemn, obiectivele trebuie urmarite numai cu viziera deschisa! Horoscopul promite ca Maimutele se vor bucura de multe reusite, daca vor actiona in anul 2014 dupa regulile Calului.

Horoscop Chinezesc 2014 Maimuta: Dragoste

Maimutele, care si-au gasit deja jumatatea, trebuie sa fie mai prudente in anul 2014: pot aparea neintelegeri din nimic! Este foarte posibil ca la un moment dat, Maimuta sa creada ca nu se mai poate intelege cu persoana iubita.

Pentru a evita aparitia acestor probleme, in anul Calului de Lemn, Maimuta ar trebui sa-si deschida sufletul in fata persoanei iubite. Impartasiti-va planurile, dubiile, visurile si, cel mai important, nu uitati sa-i ascultati raspunsul. Problema sta in felul urmator: in anul 2014, partenerul Maimutei ar fi mai bine sa se sature de destainuirile ei sufletesti, decat sa creada ca i se ascunde ceva.

Maimutele, aflate in cautarea jumatatii, vor avea in anul 2014 ocazia sa cunoasca multe persoane interesante. Regulile jocului insa nu se schimba: in anul Calului de Lemn, sinceritatea este cheia intelegerii si celor mai profunde sentimente.

Horoscop Chinezesc 2014 Maimuta: Cariera

Fiind o fire independenta, in anul 2014, Maimuta nu va participa alaturi de toata lumea in cursa deschisa pentru premiu. Dar acest lucru nu inseamna ca ea nu va ajunge printre primii la linia de sosire!

In anul Calului de Lemn, reprezentantii zodiei Maimuta pot atinge inaltimi mari in cariera, fara sa-si foloseasca puterea de a razbate si fara sa incerce sa-si elimine concurenta. Acesti nativi sociabili, energici si isteti pot stabili o multime de contacte utile. In caz de nevoie, vor avea la cine sa apeleze pentru sustinere.

In munca, succesul ii va insoti pe nativii din zodia Maimuta peste tot, unde acestia nu vor avea timp sa stea sa se plictiseasca. Acesti nativi isteti nu vor avea egal in deplasari, calatorii, negocieri si lucru cu oamenii. Important este sa actioneze pe cai directe in toate domeniile, chiar si in afaceri. In anul Calului de Lemn, daca va incerca sa-si atinga obiectivele pe cai ocolite, indiferent in ce domeniu, Maimuta risca sa esueze.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...