Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Maimuta


Horoscop Chinezesc 2013 Maimuta

(Nascuti in: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016…)

Horoscop Chinezesc 2013 Maimuta

Maimutele nu se gandesc prea mult la viitor, preferand sa-si traiasca prezentul. In schimb, sunt generoase, sincere si talentate. Si aceste calitati cu siguranta vor compensa toate defectele in ochii Sarpelui, starnindu-i dorinta de a-i ajuta pe reprezentantii energici si zambitori ai acestui semn zodiacal.

Horoscop Chinezesc 2013 Maimuta: Sanatate

In anul Sarpelui de Apa, Maimutele trebuie sa fie mai prudente. Sanatatea le poate pune diverse probleme: pot aparea probleme cu coloana, cu sistemul genito-urinar… Si toate astea risca sa fie doar inceputul unui sir de necazuri.

Asadar, concluzia este evidenta: Maimutele trebuie sa fie cat se poate de grijulii cu propria persoana si sa evite suprasolicitarile.

Horoscop Chinezesc 2013 Maimuta: Finante

In ceea ce tine de bani, cel mai bun sfat pentru Maimute in anul 2013 este sa tinda la “mijlocul de aur”. Dar exista putine sanse ca reprezentantii acestei zodii sa vrea sa-l urmeze. In anul Sarpelui de Apa, Maimutele nu se vor putea abtine de la cheltuieli inutile, dorinta de a-si trai clipa si de a se ocupa doar de treburile curente. Prin urmare, pericolul de a ramane fara bani va fi prezent la orizontul vietii lor pe parcursul intregului an.

Mai mult noroc vor avea nativii care vor intalni noul an, avand bani pusi deoparte. Dar rezerva va fi epuizata in numai cateva luni, maxim intr-o jumatate de an. Iar mai departe… Cum le va fi norocul. Desi, Maimutele ii sunt simpatice Sarpelui si acesta le va ajuta, mai ales in situatii critice.

Horoscop Chinezesc 2013 Maimuta: Cariera

Maimutele au obiceiul de a se implica in tot felul de operatiuni dubioase. N-ai ce sa le faci. Nu are rost nici sa incerci sa le avertizezi despre greseli sau cunostinte nedorite. De aceea in 2013, multe vor depinde de noroc si de bunavointa stapanului acestui an.

In general, ar fi bine ca Maimutele sa-si gaseasca o ocupatie demna si responsabila, careia sa-i poata dedica toate eforturile. In orice caz, cei care le vor da anume un astfel de start, nu vor regreta.

Horoscop Chinezesc 2013 Maimuta: Relatii

In anul Sarpelui Negru, Maimutele vor fi foarte afectuoase si sincere in relatiile cu persoanele apropiate. Atat persoanele iubite, cat si membrii familiei le vor trata cu aceeasi caldura. De aceea, din punct de vedere sentimental, 2013 va fi un an frumos, stabil, plin de momente romantice si pasionale.

Maimutele care inca sunt singure au mari sanse sa-si gaseaca jumatatea. Prin urmare, este indicat sa nu neglijeze cunostintele noi, ca sa nu sperie Pasarea Fericirii, care evident nu va zbura in jurul lor o vesnicie.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...