Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Maimuta


Horoscop Chinezesc 2012 Maimuta

(Nascuti in: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016…)

Reprezentantii din zodia Maimuta vor intalni anul Dragonului de Apa, anul 2012, cu neliniste in suflet, pentru ca numeroasele schimbari si probleme din aceasta perioada ii sperie. In prima jumatate a anului 2012, Maimutele va trebui sa munceasca mult – succesul si situatia financiara vor depinde in mod direct de abilitatea lor de organizare si concentrare. In nici un caz nu trebuie sa sara de la un lucru la altul, fara sa finalizeze nici unul dintre ele. In anul 2012, Maimuta va avea mai multa nevoie de sustinerea persoanelor apropiate, a colegilor si a partenerilor decat persoanele din alte semne zodiacale. Se va simti slaba daca vor fi comise greseli in comunicare si daca va trebui sa se descurce singura intr-o imprejurare grea.

Reprezentantul acestei zodii va avea un farmec aparte si in acest an nu va avea probleme cu admiratori. Maimuta va reusi sa-si gaseasca dragostea – bineinteles, daca isi va pastra calmul si increderea in sine.

A doua jumatate a anului 2012 va fi o perioada mai linistita si mai productiva. Maimuta va reusi sa se linisteasca, sa-si organizeze viata, sa munceasca productiv, sa-si urmareasca telurile in ciuda obstacolelor cu care se confrunta, sa dea dovada de numeroase calitati si talente.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...