Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Maimuta


Horoscop 2020 Maimuta

Horoscop Maimuta 2020: Previziuni generale

Reprezentantii zodiei Maimuta trebuie sa se pregateasca pentru schimbari radicale in viata – anul 2020 va fi un an al schimbarilor si al noilor inceputuri! Vor avea loc evenimente coplesitoare si inevitabile, total neasteptate, care vor forta Maimuta sa se adapteze rapid la noile circumstante. In anul 2020, atat valorile, cat si viziunea asupra lumii, i se vor schimba complet. Tot ceea ce era pentru Maimuta obisnuit si necesar, in anul 2020 va deveni inutil si lipsit de sens.

Este posibil ca ceva foarte important sa dispara definitiv din viata Maimutei. Insa vantul schimbarii ii va sufla in panze si o va duce spre o viata noua. Indrazneata, ingenioasa si isteata, Maimuta se va folosi de tendintele favorabile ale anului 2020 ca nimeni altul. In anul Sobolanului, Maimuta va trebui sa puna bazele stabilitatii viitoare. Nu trebuie sa lupte cu schimbarile sau sa incerce sa le impiedice – tot ceea ce se intampla, se intampla spre bine!

Dragoste si relatii

Viata personala a Maimutei in anul 2020 va fi dominata de dorinta de schimbare. Formatul anterior al relatiei nu o va mai multumi – sufletul ii va cere ceva maret, exploziv si pasional! Aceasta dorinta va fi atat de puternica, incat ii va determina pe unii nativi din aceasta zodie a horoscopului chinezesc sa puna punct relatiei anterioare si sa porneasca in cautarea unei noi iubiri. Datorita farmecului sau natural, Maimuta poate cuceri de la prima privire persoana de care-i place. Reprezentantii acestui semn carismatic al horoscopului chinezesc vor avea parte in anul 2020 de intalniri de neuitat, trairi emotionante si nopti pasionale.

Fiind cuprinsa de un vartej de pasiune si emotii, Maimuta impulsiva si neastamparata s-ar putea sa nu reuseasca sa adopte o atitudine serioasa si sa-si aleaga partenerul pentru o relatie de durata. Probabil, nici nu trebuie sa o faca – in anul Sobolanului, partenerul ideal va face el singur tot posibilul pentru a-i cuceri inima. Este foarte posibil ca Maimuta sa-si intalneasca adevarata dragoste in circumstante mai ciudate. Si in acest caz, cel mai important ar fi sa-si astampere firea capricioasa pentru a nu-l speria pe viitorul partener de viata.

Cariera si finante

Schimbarile in sfera financiara vor forta Maimuta sa reactioneze cu viteza fulgerului si sa se schimbe cu viteza supersonica. S-ar putea sa fie nevoie de planificari repetate, viata poate deveni destul de agitata si haotica. In astfel de circumstante, Maimuta isteata, agila si iscusita se va simti ca pestele in apa! Reprezentantii acestei zodii din horoscopul chinezesc nu se vor lasa cuprinsi de agitatia inutila si vor profita de toate oportunitatile acestui an mai complicat, dar foarte interesant. Fiind destul de aventurosi din fire, cu sustinerea Sobolanului, nativii din zodia Maimuta isi vor asuma riscuri calculate si vor castiga! Mintea agera ii permite Maimutei sa determine cu exactitate esenta schimbarilor si sa se adapteze la circumstante noi.

Maimuta s-ar putea rataci in multitudinea de oportunitati pe care i le va oferi anul 2020. In aceasta situatie, este indicat sa nu-si iroseasca fortele in zadar, apucandu-se de toate deodata, si sa-si traseze o singura directie pe care sa o urmeze cu perseverenta. Totodata, ar fi bine sa nu actioneze singura – in anul 2020, norocul va fi de partea celor, care actioneaza in echipa. Sobolanul ii va ajuta pe nativii din zodia Maimuta sa se concentreze, sa-si mentina calmul si echilibrul interior pentru a scoate maximul din potentialul anului 2020.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...