Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Iepure


Horoscop Chinezesc 2014 Iepure

Horoscop Chinezesc 2014 Iepure: Previziuni generale

In anul 2014, pentru nativii din zodia Iepure va fi destul de dificil sa tina pasul cu schimbarile dese din jurul lor, dar cei, care vor sa se bucure de succes in anul Calului de Lemn, trebuie sa o faca. In caz contrar, Iepurii risca sa se grabeasca tot anul undeva, asemenea fratelui alb din Tara Minunilor, si, totodata, sa si intarzie mereu.

Pentru a evita aceste probleme, in anul 2014, Iepurii ar trebui sa-si tina mereu labuta pufoasa pe pulsul evenimentelor. Atunci, daca situatia o sa inceapa sa se schimbe intr-un ritm alert (iar in anul Calului sprinten aproape sigur asa se va intampla), Iepurii vor reusi sa se adapteze rapid la schimbari si nu vor rata oportunitatile ivite.

In general, in anul 2014, Iepurii ar fi bine sa dedice cat mai mult timp propriei persoane. In anul Calului de Lemn, nativii din aceasta zodie ar fi bine sa se ocupe de viata lor personala, de imbunatatirea relatiilor cu rudele si persoanele apropiate, de aspectul lor fizic, de proiectele lor – cu alte cuvinte, de ei insisi.

Horoscop Chinezesc 2014 Iepure: Dragoste

Iepurii singuri, care spera sa-si gaseasca jumatatea in anul 2014, trebuie sa tina minte ca dragostea este o lupta! Asa este cel putin in anul Calului de Lemn, cand concurentii se intalnesc la tot pasul. Asadar, nu va fi suficient sa trezeasca simpatia persoanelor de sex opus, va trebui s-o cucereasca!

Horoscopul pentru anul 2014 spune ca, pe plan sentimental, Iepurii trebuie sa-si demonstreze toata fermitatea, perseverenta si ambitia, de care sunt capabili. Doar in acest caz vor avea sansa de a se impune in fata rivalilor si de a se face remarcati.

Iar pentru Iepurii, care au deja un partener de viata, anul 2014 este un moment bun pentru dezvoltarea si consolidarea relatiei. In anul Calului de Lemn, nu se va putea bate pasul pe loc, Iepurii si partenerii lor vor avea doar doua optiuni: sa faca cativa pasi inapoi sau sa mearga inainte.

Horoscop Chinezesc 2014 Iepure: Cariera

Pentru nativii din zodia Iepure, anul 2014 nu este momentul cel mai bun pentru construirea carierei. Problema nu va consta in lipsa unor aptitudini profesionale, pur si simplu, in anul Calului de Lemn, concurenta in acest domeniu promite sa fie prea mare, nelasand Iepurilor practic nici o sansa sa avanseze semnificativ in plan profesional.

In schimb, in plan financiar, anul 2014 nu impune Iepurilor nici un fel de restrictii! Daca nativii din aceasta zodie vor elabora o strategie financiara si se vor apuca serios de lucru, este putin probabil sa se confrunte cu obstacole, capabile sa le afecteze afacerea. Anul 2014 va oferi oportunitati financiare deosebit de avantajoase Iepurilor, care nu se feresc sa preia initiativa si dau dovada de ingeniozitate si creativitate in plan profesional.

Horoscopul pentru anul 2014 ii sfatuieste pe Iepuri sa fie mereu la curent cu evenimentele, pentru a nu rata oportunitatile ivite. In anul Calului de Lemn, in plan profesional, situatia se poate schimba brusc, oferind Iepurilor oportunitati neasteptate de a se imbogati sau de a avansa in cariera.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...