Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Iepure


Horoscop Chinezesc 2013 Iepure

(Nascuti in: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011…)

Horoscop Chinezesc 2013 Iepure

Sarpele nu are nimic impotriva Iepurilor simpatici si prietenosi. Dar agitatia si atasamentul fata de bani, pe care ei le vor arata incontinuu in 2013, s-ar putea sa starneasca nemultumirea stapanului anului. Toti nativii din zodia Iepure ar trebui sa se gandeasca la asta intr-un moment liber.

Horoscop Chinezesc 2013 Iepure: Sanatate

Sanatatea nu va fi punctul forte al Iepurilor in anul 2013. Multi nativi din aceasta zodie vor intalni Revelionul cu raceala sau gripa. Iar apoi, vor lupta pentru o stare buna o perioada destul de lunga (poate chiar pana la vara). Dar in nici un caz nu trebuie sa cedeze si sa astepte ca boala sa treaca de la sine, pentru ca asa ceva nu se va intampla, dimpotriva, pot aparea complicatii.

In a doua jumatate a verii si toamna, exista riscul ca Iepurii sa sufere de alergii. Prin urmare, ei trebuie sa fie deosebit de prudenti, atenti si grijulii cu propria persoana.

Horoscop Chinezesc 2013 Iepure: Finante

Cheltuielile Iepurilor in anul Sarpelui Negru vor fi aproape proportionale cu veniturile. In prima jumatate a anului 2013, se vor face probabil achizitii semnificative, Iepurii sufletisti vor incerca sa-si ajute prietenii cu bani. Toate acestea vor fi posibile datorita veniturilor semnificative.

Toamna, cu banii va fi mai greu, nu vor mai exista posibilitati de a face cadouri scumpe sau de a da bani imprumut. In schimb, Iepurii se vor descurca cu problemele curente. Important este sa nu se implice in afaceri riscante, chiar daca acestea par sa fie foarte profitabile.

Horoscop Chinezesc 2013 Iepure: Cariera

Iepurii sunt harnici, energici si sociabili. Aceste calitati ii vor ajuta chiar de la inceputul anului, aducandu-le destul de multe castiguri, mai ales de natura financiara. Se stie totusi ca “pofta vine mancand” si activitatea lor intensa poate sa-i enerveze pe colegi si parteneri. Asadar, daca Iepurii vor sa evite tensiunile si neintelegerile, care ar putea sa le afecteze negativ activitatea profesionala, ei trebuie sa fie mai rationali si cumpatati.

In plus, nativii din aceasta zodie nu trebuie sa uite ca sfera materiala nu trebuie sa fie intotdeauna prioritara nici in activitatea profesionala, experienta practica si cresterea competentei sunt uneori mai importante, pentru ca pot deveni baza schimbarilor de perspectiva, pe termen lung.

Horoscop Chinezesc 2013 Iepure: Relatii

In anul Sarpelui de Apa, relatiile cu persoanele apropiate nu numai ca nu vor crea dificultati Iepurilor, dar le vor aduce si multe bucurii. Prietenia, blandetea si grija pentru persoanele dragi vor asigura nativilor din zodia Iepure fericirea si stabilitatea.

Mai mult de atat, putem vorbi de o dinamica pozitiva in relatii. Aceasta va fi resimtita mai ales de Iepurii singuri, pentru care intalnirea persoanei iubite si construirea unei relatii serioase va deveni un lucru destul de simplu in anul Sarpelui Negru.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...