Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Iepure


Horoscop 2020 Iepure

Horoscop Iepure 2020: Previziuni generale

In anul 2020, Iepurele trebuie sa-si tina urechile ciulite ca sa nu-si scape norocul! In anul Sobolanului, toti reprezentantii acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc vor avea parte de emotii pozitive, momente romantice, circumstante favorabile, sustinerea prietenilor, imbunatatiri considerabile pe plan financiar. Reactia prompta, indemanarea, capacitatea de a se adapta rapid la o situatie neobisnuita si atentia la detalii ii vor permite Iepurelui sa obtina in anul 2020 succese extraordinare!

In anul Sobolanului de Metal, Iepurele politicos, sociabil si prietenos va gasi cu usurinta drumul catre sufletul oamenilor si catre succesul sau. In anul 2020, el va reusi sa-si transforme in realitate toate planurile. Totodata, prudenta innascuta nu-i va permite Iepurelui sa riste si sa-si puna in pericol bunastarea. Abordarea calculata este pe placul Sobolanului – acesta ii va aduce Iepurelui in anul 2020 o multime de cadouri si surprize placute!

Dragoste si relatii

In anul 2020, Iepurele se va folosi fara retineri de popularitatea sa si va flirta in continuu! Mai multa grija cu aceasta activitate placuta trebuie sa aiba doar reprezentantii casatoriti ai acestei zodii din horoscopul chinezesc. Nativii singuri pot sa-si faca de cap, sa cocheteze si sa se indragosteasca la nesfarsit – Sobolanul promite ca in anul lui, Iepurele va avea parte de emotii extraordinare, trairi minunate si pasiune nebuneasca in relatiile cu sexul opus. Horoscopul chinezesc 2020 le recomanda Iepurilor, care isi cauta jumatatea, sa-si asculte inima – una dintre numeroasele intalniri romantice s-ar putea sa le schimbe viata, aducandu-le fericire in dragoste. Si atunci va veni timpul sa se potoleasca si sa se gandeasca la schimbari serioase pe plan personal!

Iepurele are un talent uimitor de a-si face prieteni si in anul 2020 aceasta abilitate ii va fi de mare folos. Prin prieteni si cunostinte utile, guvernatorul anului, Sobolanul, ii va permite sa obtina tot ce-i pare mai important – sentimentul de siguranta, linistea sufleteasca, confortul, caldura familiala.

Cariera si finante

Iepurele iubeste banii si aceasta iubire este, de obicei, reciproca. In anul Sobolanului, Iepurele va avea posibilitatea sa-si imbunatateasca situatia financiara. Poate fi vorba despre orice – incepand de la propunerea unui nou loc de munca si pana la primirea unei mosteniri. Sobolanul ii va inzestra pe nativii din zodia Iepure cu determinare, cu abilitatea de a gandi diferit si multa energie, astfel incat ei sa se implice cu incredere in proiecte noi – in anul 2020 toate schimbarile vor fi spre bine! Cu toate acestea, astrele nu le recomanda sa se apuce de mai multe in acelasi timp – ar fi bine sa-si stabileasca un singur obiectiv important si sa se ocupe de realizarea acestuia.

Sub influenta tendintelor dinamice ale anului 2020, cercul de afaceri al Iepurelui se va schimba aproape complet. Iepurele va fi inconjurat de oameni cu aceeasi viziune, cu care orice proiect nou va parea total realizabil. Din sustinerea prieteneasca el isi va trage energia pentru realizarile din anul urmator.

Viata Iepurelui in anul 2020 va fi bogata in evenimente fericite. Sub indrumarea atenta a Sobolanului, el va avansa cu incredere pe scara sociala si va realiza proiecte profitabile, care il vor imbogati in urmatorii ani. Totodata, horoscopul chinezesc ii recomanda Iepurelui sa ramana cu picioarele pe pamant – oricat de bine i-ar merge, intotdeauna ar fi bine sa existe ceva rezerve pentru ziua de maine. Iar surplusul de resurse financiare, pe care Iepurele il va acumula cu siguranta in anul 2020, ar fi bine sa fie investit in terenuri sau imobiliare. Astfel se va realiza aspiratia Iepurelui catre o viata stabila si prospera in viitor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...