Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Dragon


Horoscop Chinezesc 2014 Dragon

Horoscop Chinezesc 2014 Dragon: Previziuni generale

Horoscopul pentru anul 2014 ofera Dragonilor oportunitati uriase, practic nelimitate: in anul Calului de Lemn, este suficient sa-si doreasca sa-si atinga obiectivele si vor reusi sa o faca si in afaceri, si in cariera, si in dragoste! Calitatile Dragonilor, precum sinceritatea, vitalitatea, increderea in sine, pasiunea pentru necunoscut si creativitatea, ii vor ajuta sa-si indeplineasca dorintele. Stapanul patruped al anului va incuraja manifestarea acestor trasaturi.

Cu toate acestea, nu se poate spune ca anul 2014 va fi un an prea usor pentru Dragoni: pentru a-si realiza obiectivele, nativii din aceasta zodie va trebui sa depuna mult efort. In anul Calului de Lemn, Dragonii trebuie sa fie pregatiti pentru confruntari cu concurenta, conflicte, apararea intereselor personale. Dar cel mai important este faptul ca, orice s-ar intampla, Dragonii vor avea tot arsenalul necesar pentru victorie.

In anul 2014, singurul “calcai al lui Ahile” pe care il are Dragonul este directitatea si sinceritatea lui. Nativii din aceasta zodie vor invinge usor intr-o lupta deschisa, dar s-ar putea sa fie neputinciosi in fata minciunilor si intrigilor. Pentru a nu-si lua teapa in anul Calului de Lemn, Dragonii trebuie sa acorde importanta numai faptelor reale, nu vorbelor si promisiunilor oamenilor.

Horoscop Chinezesc 2014 Dragon: Dragoste

In anul 2014, de bunavointa Calului vor beneficia si Dragonii singuri, si cei care au deja o relatie de cuplu. Anul Calului de Lemn ii inzestreaza pe Dragoni cu sexualitate, farmec, incredere in sine, cu capacitatea de a-si atinge obiectivele – adica cu toata gama de calitati, care are un efect uimitor asupra persoanelor de sex opus!

Asadar, Dragonii care isi cauta jumatatea, nu vor duce lipsa in anul 2014 de intalniri romantice, flirt, aventuri amoroase si pretendenti la o relatie serioasa. Tot ceea ce va trebui sa faca este sa aleaga.

Nativii, care au deja un partener de viata, ar fi bine sa petreaca in anul 2014 cat mai mult timp in afara casei. Calatoriti cu persoana iubita, invatati lucruri noi, traiti-va viata la maxim!

Horoscop Chinezesc 2014 Dragon: Cariera

In anul 2014, Dragonii vor avea toate posibilitatile de a-si realiza obiectivele, oricat de grandioase ar fi ele! Anul Calului de Lemn ii va inzestra cu toate calitatile necesare pentru atingerea succesului: cu energie, istetime, curaj, entuziasm si cu capacitatea de a invinge orice concurent. In anul 2014, Dragonii vor reusi sa trezeasca si in cei din jur, si in ei insisi, un interes viu pentru tot ce fac! Modul lor de actionare va starni reactii diferite din partea colegilor: unii ii vor invidia, altii vor vedea in ei un izvor de inspiratie!

Horoscopul pentru anul 2014 ii sfatuieste pe Dragoni sa profite de acest moment, pentru ca au toate sansele sa invinga: sa atinga succese mari in cariera, sa-si multiplice veniturile, sa-si deschida o afacere proprie, sa-si elimine concurenta sau sa lanseze un proiect grandios. Singurul lucru, de care Dragonii ar trebui sa se fereasca in anul Calului de Lemn atat in munca, cat si in alte domenii de viata, este credulitatea excesiva. Pentru a nu suferi pierderi, Dragonii n-ar trebui sa-si creada pe cuvant partenerii si colegii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...