Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Dragon


Horoscop Chinezesc 2013 Dragon

(Nascuti in: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012…)

Horoscop Chinezesc 2013 Dragon

Dragonii sunt persoane cu suflet mare si ambitii mari. Serpii sunt intelepti, independenti si de asemenea ambitiosi. In general, aceste zodii se inteleg destul de bine. Dar Dragonul cu siguranta se va opune dorintei Sarpelui de a-l supune vointei sale. Sarpele, la randul lui, va incerca sa-i tina in frau temperamentul aprins. Ce o sa iasa din toate astea? O simbioza destul de buna, datorita careia Dragonul va duce o viata interesanta, chiar daca nu va fi prea usor.

Horoscop Chinezesc 2013 Dragon: Sanatate

Pe parcursul intregului an 2013, Dragonii se vor bucura de o stare buna de sanatate. Ei vor putea sa se ocupe de treburile curente fara sa se gandeasca la oboseala sau la limitele resurselor fizice. Astfel nici sistemul nervos nu va fi afectat de problemele zilnice.

Totusi, ar fi bine sa acorde din cand in cand atentie si propriei persoane. O atitudine prea neglijenta fata de sanatatea proprie poate sa duca la agravarea unor boli mai vechi, mai ales a celor cronice, la sfarsitul verii.

Horoscop Chinezesc 2013 Dragon: Finante

Dragonii evident nu au de gand sa lucreze incontinuu de dimineata pana seara. Cu toate acestea, ei vor castiga bani frumosi si vor trai liber, fara sa renunte la diverse placeri personale. Se pare ca norocul care i-a insotit pe parcursul intregului an 2012 – cum putea fi altfel, ei sunt stapanii acestui an! – are o anumita forta de inertie.

Totusi, este putin probabil ca Dragonii sa obtina beneficii din veniturile stabile. Cea mai mare parte din banii castigati va fi cheltuita pe placeri personale si distractii, si doar o suma mica va fi investita cu folos.

Horoscop Chinezesc 2013 Dragon: Cariera

Nedorinta de a depune eforturi deosebite pe plan profesional evident nu poate crea conditii pentru atingerea succesului in cariera. Principala activitate profesionala a angajatilor nascuti in anul Dragonului se va limita la indeplinirea sarcinilor, iar a Dragonilor-sefi – la pasarea lor pe umerii altora.

Vor avea de castigat doar Dragonii liber profesionisti, care au propria afacere. Ei va trebui sa lucreze, fie ca vor, fie ca nu vor, si acest lucru ii va salva de la stagnare si declin.

Horoscop Chinezesc 2013 Dragon: Relatii

Dispozitia festiva a Dragonilor, cel mai degraba, le va placea “jumatatilor” lor, care se vor bucura de atentie si isi vor petrece timpul liber in mod distractiv si interesant. Important este sa nu se ajunga la extreme, la lucruri extravagante si ciudate, pentru ca acestea, in loc sa imbunatateasca, ar putea sa strice relatia. In stadiul de “curtare”, se recomanda flirtul usor si activitatile recreative.

Dragonii care inca sunt singuri, in sfarsit vor avea sanse mari sa-si gaseasca dragostea. Relatiile legate in anul Sarpelui Negru promit sa fie serioase si trainice.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...