Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Dragon


Horoscop Chinezesc 2012 Dragon

(Nascuti in: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012…)

Conform horoscopului chinezesc, anul 2012, anul Dragonului de Apa, este unul deosebit, carmic – nu numai pentru reprezentantii acestui semn zodiacal, dar si pentru celelalte semne din Zodiacul Chinezesc. Dragonul trebuie sa profite de toate oportunitatile pentru a-si imbunatati nivelul de trai.

In anul 2012, Dragonul va trebui sa-si stabileasca prioritatile in viata, sa-si reevalueze relatiile, propriile actiuni si sentimente. Acest reprezentant al Zodiacului va intelege ca lucrurile care i se pareau usoare inainte, au devenit acum dificile si irealizabile, ca afacerile care pareau promitatoare si-au pierdut dintr-o data rostul. Dragonii va trebui sa depuna eforturi imense ca sa-si atinga obiectivele, poate ca se vor gandi sa-si caute un nou loc de munca, sa invete o profesie noua, daca cea anterioara nu le aduce nici satisfactie morala, nici materiala.

In a doua jumatate a anului 2012, reprezentantii zodiei Dragon isi vor putea compensa cheltuielile realizate la inceputul anului, munca va fi mult mai stabila si organizata si va incepe sa aduca venituri semnificative. Comunicarea prietenoasa cu partenerii si colegii va fi de ajutor in afaceri, cand va fi nevoie, lumea din jur ii va ajuta pe Dragoni cu sfaturi si ii va sustine in momente grele.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...