Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Dragon


Horoscop 2020 Dragon

Horoscop Dragon 2020: Previziuni generale

Anul 2020 il va arunca pe Dragon intr-un vartej de evenimente si emotii! Sclipitor si talentat, Dragonul va trebui sa se invarta ca un hamster pe roata ca sa reuseasca sa le faca pe toate, dar si rezultatul se anunta a fi peste masura asteptarilor! Cresterea rapida a bunastarii, realizari exceptionale in cariera, fericire in dragoste – iata doar o parte din lista darurilor, pe care Sobolanul le poate oferi reprezentantilor acestui semn din horoscopul chinezesc.

In anul Sobolanului, Dragonul poate lasa in urma toate grijile – nu va trebui sa-si faca griji nici pentru sanatate, nici pentru cariera, si nici pentru bunastarea financiara. Cu diligenta necesara, Dragonul va avea posibilitatea sa-si imbunatateasca semnificativ viata si sa mai obtina si cateva bonusuri – Sobolanul este foarte generos cu acest semn zodiacal si nu se va zgarci la surprize!

Dragoste si relatii

In anul 2020, Dragonul va avea parte de succes in dragoste si o multime de aventuri romantice. Reprezentantii acestui semn zodiacal practic se vor scalda in dragostea si atentia admiratorilor, trecand cu usurinta de la o relatie la alta. Sobolanul ii recomanda Dragonului sa fie mai atent la cei din jur ca sa poata gasi printre numeroasele cunostinte acea persoana perfect potrivita pentru o relatie trainica, si promite sa contribuie la intemeierea unei relatii fericite de lunga durata. In anul 2020 al Sobolanului, care contine tocmai doua cifre de 2, este pur si simplu imposibil sa ramai singur!

In anul 2020, viata personala va fi prioritatea Dragonului. In ea va cauta relaxare si bucurie, iar felul in care vor sta lucrurile in dragoste va influenta in mod direct progresul in alte domenii. Prin urmare, burlacii trebuie sa se mai potoleasca si sa-si indrepte privirea spre valorile vesnice, iar nativii casatoriti din zodia Dragon trebuie sa faca totul pentru consolidarea casniciei si sa planifice nasterea unui copil. Guvernatorul anului ii propune Dragonului sa ia maximum de fericire personala in anul 2020!

Cariera si finante

Anul 2020 va fi pentru Dragon o perioada bogata in suprize pe plan financiar, si, din fericire, toate surprizele vor fi placute. Prin urmare, in anul Sobolanului, reprezentantii acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc isi pot face planuri cu incredere, pot sa investeasca si sa-si asume riscuri – toate ideile vor da roade. Sobolanul admira capacitatea Dragonului de a tine totul sub control, perseverenta, ingeniozitatea lui si ambitiile inalte, si va permite nativilor din aceasta zodie sa se desfasoare la maxim in anul 2020. Cu cat mai ambitios si perseverent va fi Dragonul in 2020, cu atat mai mari vor fi succesele lui. Si aceasta regula se va aplica nu doar pe plan financiar.

Cel mai important pentru Dragon in anul 2020 este sa fie deschis la tot ce este nou, sa nu se teama de schimbari si necunoscut, sa accepte schimbarile cu entuziasm, sa incerce sa se adapteze la ele si sa le fososeasca in avantajul sau. Totodata, trebuie sa stea departe de escrocherii si sa evite comunicarea cu persoane, care nu prezinta incredere.

Retineti urmatorul lucru: in anul Sobolanului, se pun bazele necesare pentru bunastare in urmatorii 11 ani, asadar, pentru reusitele din viitor trebuie folosite toate resursele existente – puterile, cunostintele, timpul, experienta, poate si banii. Dragonul s-ar putea sa fie nevoit sa treaca printr-o perioada de economie maxima, sa renunte la distractii, dar va merita din plin. Anul Sobolanului promite sa devina cu adevarat productiv si sa-i aduca Dragonului perspective excelente de viitor. Primele succese din anul 2020 vor deveni pentru Dragon un bun stimulent pentru continuarea drumului spre realizarea visurilor!


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: