Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cocos


Horoscop Chinezesc 2016 Cocos

Previziuni generale

In anul 2016, pentru a o lua pe drumul cel bun, Cocosii trebuie sa se gandeasca bine ce vor sa realizeze. Trebuie sa va stabiliti obiectivele, avand grija ca acestea sa fie realizabile, proportionale cu posibilitatile si dispersate in timp. Identificati cu exactitate etapele, pe care va trebui sa le parcurgeti pentru a va indeplini visurile si incepeti sa va miscati pas cu pas.

Consecventa si increderea in corectitudinea directiei alese va vor oferi sanse de reusita. Daca nu va veti lasa distrasi de obiective lipsite de importanta, daca nu veti ceda indoielilor, veti obtine tot ce va doriti. In caz contrar, va veti confrunta cu tot mai multe probleme, ale caror rezolvare va va consuma toata energia. Si atunci, tot ce ati obtinut va fi irosit in zadar.

Pentru reprezentantii zodiei Cocos, 2016 va fi, din pacate, primul an dintr-un sir de ani agitati. Nimic nu va va satisface nevoia de securitate, va veti afla intr-o stare de ezitare continua, veti lua decizii neasteptate, va veti ocupa de rezolvarea diferitelor probleme, ale caror numar va fi prea mare ca sa reusiti sa faceti totul corect. Prin urmare, actionati consecvent, nu amanati nimic pentru mai tarziu, pentru ca problemele acumulate va pot coplesi si veti comite greseli majore. Permiteti-va sa va urmati calea spre realizarea obiectivelor cu pasi constanti si sa intelegeti ca aveti mult timp la dispozitie. Asadar, sa nu cedati indoielilor de moment si sa nu credeti ca actiunile voastre actuale nu au nici un sens.

Dragoste

Incertitudinea si nesiguranta nu va pot fi de ajutor in dragoste. Cu toate acestea, puteti sa stati linistiti, pentru ca, indiferent daca sunteti casatoriti sau singuri, veti descoperi darul minunat al iubirii. Intotdeauna poti gasi pe cineva, care te va asculta ca nimeni altul. O astfel de unitate a sufletelor va fi demna de invidie.

Cariera

Stiti foarte bine cum sa rezolvati o problema   aceasta abilitate va va fi de mare folos in anul 2016. Va veti demonsta adevaratul intelect si creativitatea printr-o reactie adecvata la obstacolele intampinate. Nu va fi usor, de aceea trebuie sa stabiliti obiective pe termen lung si sa va concentrati numai asupra lucrurilor cu adevarat importante. Mizati pe sinceritate, pentru ca actiunile intreprinse in conformitate cu legea si normele va vor proteja de necazuri si probleme. Tineti minte ca sunteti urmariti si nici o incercare de a ocoli regulile nu va ramane nedescoperita de cei din jur. Si atunci, riscati sa va luati adio de la functia ocupata.

Finante

Situatia financiara a Cocosilor promite sa fie excelenta in anul 2016. Veti avea suficienti bani, dar aceasta realizare se va datora nu actiunilor spontane si oportunitatilor minunate, ci unei strategii bine gandite pe termen lung. Controlati-va cheltuielile, astfel incat sa nu ajungeti la situatia in care orice venit va fi prea mic si va trebui sa renuntati la vreun bun aflat in proprietatea voastra. Daca veti reusi sa va tineti sub control tentatia de a risipi banii, nu va veti confrunta cu probleme de natura financiara.

Sanatate

Desi nu putem spune ca anul 2016 va fi cel mai bun an al Cocosilor, sanatatea, cel mai degraba, nu va pune probleme nativilor din aceasta zodie. Veti avea un sistem imunitar echilibrat, care va reusi sa lupte eficient cu orice infectie. Din pacate, in situatii de criza, stresul va fi inevitabil si va poate afecta vitalitatea. Asadar, incercati sa va pastrati calmul, invatati sa scapati de tensiune: practicati meditatia, antrenati-va, practicati gradinaritul, desenati   deci faceti tot posibilul sa va consolidati organismul si sa uitati de probleme.

Sfatul anului 2016: nu va riscati reputatia din cauza unor activitati ilegale si incercari de a trisa. Mai bine ar fi sa va stie lumea de birocrati, persoane conservatoare, decat sa aveti de a face mai taziu cu consecintele dezastruoase ale unor actiuni care contravin legii. Va trebui sa platiti scump chiar si pentru cea mai mica greseala in acest domeniu.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...