Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cocos


Horoscop Chinezesc 2014 Cocos

Horoscop Chinezesc 2014 Cocos: Previziuni generale

Anul 2014 il va bucura pe Cocos cu sentimentul de usurinta si de posibilitate de a atinge inaltimi impresionante! Dar deseori (desi nu intotdeauna) va fi un sentiment inselator. Cam asta e buba anului 2014: pe de o parte, vom avea increderea nemarginita in sine, pe care stapanul anului, Calul de Lemn, o va incuraja incontinuu, pe de alta parte – realitatea: puterile Cocosului, ca si a oricarui alt semn zodiacal, din pacate, nu sunt nelimitate.

Horoscopul pentru anul 2014 spune ca nativii din zodia Cocos vor reusi sa-si realizeze obiectivele numai daca isi vor evalua corect capacitatile. Pentru a avea succes in anul Calului de Lemn, este suficient sa nu alerge dupa cai verzi pe pereti si sa nu promita celor din jur mai mult decat pot face. Nu degeaba se spune “Cine fuge, oboseste repede”. Daca vrea sa realizeze ceva, Cocosul trebuie sa-si planifice din timp pasii – de preferat, pe tot anul.

Cu alte cuvinte, in anul 2014, Cocosii trebuie sa se abtina sa puna caruta inaintea Calului – Calul de Lemn nu va fi incantat deloc de asa ceva. Nativii din zodia Cocos vor avea sansa sa-si realizeze toate planurile si sa avanseze incet, dar sigur, doar daca isi vor stapani nerabdarea.

Horoscop Chinezesc 2014 Cocos: Dragoste

In anul 2014, Cocosii, aflati in cautarea jumatatii, au toate sansele sa-si gaseasca dragostea adevarata! In horoscopul dragostei pentru zodia Cocos, toate minusurile acestui an devin plusuri. Da, in anul Calului de Lemn, nativii din aceasta zodie deseori isi vor supraestima puterile, isi vor face planuri irealizabile, se vor lupta cu morile de vant si vor urmari imposibilul. Dar acestea sunt exact calitatile care par a fi foarte romantice si atrag persoanele de sex opus! In anul 2014, Cocosii pot lega o relatie serioasa, profunda si de lunga durata. Inspiratia si increderea nemarginita in sine ii vor ajuta in aceasta privinta.

Cocosii, care si-au gasit deja jumatatea, n-ar trebui sa forteze lucrurile in anul 2014. Totul trebuie sa decurga de la sine. Chiar daca Cocosul va decide brusc ca e timpul pentru o noua etapa in relatia romantica, totul trebuie cantarit bine: in anul Calului de Lemn, graba poate aduce probleme.

Horoscop Chinezesc 2014 Cocos: Cariera

Anul 2014 este o perioada excelenta pentru dezvoltarea Cocosilor pe plan profesional – in acest domeniu, le va merge cel mai bine! In anul Calului de Lemn, sociabilitatea si increderea in fortele proprii le vor fi de mare ajutor in cariera. Reprezentantii acestei zodii s-ar putea sa-si faca planuri fantastice, dar vor crede cu sinceritate in ceea ce spun, molipsindu-i pe toti cu entuziasmul lor!

Datorita puterii sale de convingere, in anul Calului, Cocosul poate sa realizeze multe lucruri: sa obtina o functie mai inalta, sa lanseze un proiect nou sau sa deschida o afacere proprie. Totusi, horoscopul avertizeaza ca in anul 2014, increderea excesiva este pentru ei atat un punct forte, cat si calcaiul lui Ahile. La un moment dat, promisiunile vor trebui indeplinite, iar planurile fantastice vor trebui realizate!

Pentru a avea parte in anul Calului de Lemn numai de urcari, fara coborari, Cocosii ar trebui sa evite sa-si propuna teluri irealizabile. Iar din moment ce in anul 2014 este putin probabil sa-si poata evalua corect capacitatile, ar fi bine ca altcineva sa o faca pentru ei. Daca isi va stabili obiective realiste, Cocosul va fi practic invincibil!Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...