Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cocos


Horoscop Chinezesc 2013 Cocos

(Nascuti in: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017…)

Horoscop Chinezesc 2013 Cocos

Cocosul este pasional si emotiv. Sarpele este rece si calculat. Aceste zodii au putine caracteristici comune, dar suficiente motive pentru dispute. In general, cu asta se vor ocupa ei intregul an. Prin urmare, Cocosul va trebui sa lupte incontinuu cu obstacole si probleme.

Horoscop Chinezesc 2013 Cocos: Sanatate

In anul Sarpelui Negru, viata Cocosilor nu va fi pusa in pericol. Dar probleme tot vor exista. In prima jumatate a anului 2013, nativii din zodia Cocos vor fi feriti de tot felul de griji. Iar in a doua jumatate a anului, sanatatea lor poate fi afectata de abuz alimentar si alte excese. Stomacurile lor pur si simplu nu vor face fata suprasolicitarilor si nu se vor descurca cu sarcinile pe care Cocosii vor incepe sa le impuna. In cele din urma, ei o sa inceapa sa se ingrase si se vor alege cu ulcer sau gastrita.

Totusi, acest lucru nu trebuie sa fie pentru ei un motiv sa intre in depresie si sa-si piarda interesul pentru viata, ci dimpotriva, ei trebuie sa-si revizuiasca atitudinea fata de propria sanatate si sa inceapa sa faca sport.

Horoscop Chinezesc 2013 Cocos: Finante

Pe plan financiar, temperamentul pasional poate aduce probleme Cocosilor. Fiind destul de conflictuali, ei risca sa strice relatiile cu persoane influente si utile.

In plus, este posibil sa sufere pierderi sau sa-si schimbe locul de munca, iar in astfel de perioade apar si probleme financiare. Ar fi indicat sa se gandeasca la acest lucru de pe acum si sa puna ceva bani deoparte.

Horoscop Chinezesc 2013 Cocos: Cariera

In anul 2013, Cocosii vor avea o multime de planuri si proiecte, si multe dintre ele vor fi demne de atentie si sustinere. Dar cele mai reusite proiecte, in anul Sarpelui de Apa, vor fi cele care au legatura cu profesii prozaice, activitati de productie, procese tehnologice, activitati bancare sau bursa. De succese mari se vor bucura Cocosii care se vor intelege bine cu colegii si le vor castiga aprecierea.

Pentru nativii care lucreaza in domenii creative si cei liber-profesionisti, proprietari ai afacerilor mici si mijlocii, 2013 va fi un an mai greu, pentru ca nu se va putea conta pe ajutorul nimanui.

Horoscop Chinezesc 2013 Cocos: Relatii

Caracterul conflictual al Cocosilor nu le va aduce nimic bun in viata personala. Iar daca vor invata sa faca compromisuri, s-ar putea sa treaca cu bine peste momente dificile.

In plus, ei trebuie sa se fereasca de “umbrele trecutului”. Se poate intampla ca pe neasteptate sa iasa la iveala niste detalii din trecut, pe care Cocosii nu ar dori sa le faca cunoscute celor din jur.

Cocosii care nu si-au gasit inca jumatatea, n-ar trebui sa se bazeze pe bunavointa si ajutorul Sarpelui Negru. Este putin probabil sa se lege relatii promitatoare. Cocosii ar trebui sa aiba rabdare si sa incerce sa se fereasca in anul 2013 de drame sentimentale si fapte necugetate, care le-ar putea strica reputatia sau ar putea avea un impact negativ asupra viitorului lor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...