Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cocos


Horoscop Chinezesc 2012 Cocos

(Nascuti in: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017…)

Conform horoscopului chinezesc, in anul 2012, nativii din zodia Cocos vor fi sociabili, activi si vor incerca sa ocupe o pozitie corecta de la bun inceput ca sa se descurce mai usor cu treburile pe care urmeaza sa le faca. Cocosul va face tot posibilul pentru a ocupa o pozitie de lider sau cel putin pentru a avansa cu un pas in cariera, pentru ca adora sa organizeze un colectiv si sa controleze munca altor persoane.

Nativii din zodia Cocos vor fi vorbareti, sunt inzestrati cu abilitatea de a convinge si sunt foarte buni in domeniul relatiilor cu publicul si cu parteneri de afaceri. Reprezentantii acestei zodii sunt strategi subtili si inteligenti, isi vor planifica treburile dinainte si dificultatile care ii socheaza si ii sperie pe nativii din alte semne zodiacale vor fi anticipate de catre Cocosi la timp. Pentru a descoperi perspective de succes, in prima jumatate a anului 2012, nativii din zodia Cocos va trebui sa munceasca mult, incercand sa rezolve toate problemele din trecut. Horoscopul chinezesc pentru 2012 spune ca reprezentantii acestei zodii vor putea sa-si gaseasca un nou loc de munca, sa incerce diferite roluri in diferite ipostaze, sa decida ce anume vor sa faca.

Comunicarea este domeniul prioritar pentru nativii din Cocos, acestia trebuie sa fie atenti cu persoanele din jur care traiesc si muncesc cot la cot cu ei. A doua jumatate a anului 2012 va fi mult mai linistita, reprezentantii zodiei Cocos isi vor putea realiza ideile, isi vor suplini semnificativ bugetul si vor porni pe calea dreapta spre succes.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...