Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Capra


Horoscop Chinezesc 2014 Capra

Horoscop Chinezesc 2014 Capra: Previziuni generale

Anul 2014 se anunta a fi un an foarte productiv pentru nativii din zodia Capra: acestia vor simti in ce directie bate vantul si, prin urmare, vor reusi sa apara la momentul potrivit in locul potrivit. Anul Calului de Lemn nu impulsioneaza Capra sa-si stabileasca obiective super inalte si sa le urmareasca, investind in asta mult timp si efort. Nu, Capra are o cale a ei, speciala: in anul 2014, pe hipodromul vietii, ea va alege rolul de calaret, nu de cal.

Datorita simtului bine dezvoltat, drumul spre succes al reprezentantilor zodiei Capra va fi usor de parcurs: tot ce trebuie sa faca este sa mizeze pe lideri si sa foloseasca potentialul lor in avantaj propriu. Dificultatea consta doar in faptul ca nu este intotdeauna evident cine este liderul. Dar asta nu e o problema pentru Capra: in anul 2014, nativii din aceasta zodie vor putea prezice cu exactitate rezultatul oricarei curse!

In anul Calului de Lemn, intuitia Caprei ii poate uimi pe cei din jur. Ea va fi prima, care isi va schimba locul de munca inainte ca firma sa intre in insolventa sau isi va oferi prietenia unei persoane, care in scurt timp va ajunge in culmea succesului. De fapt, nimeni nu va indrazni sa o acuze de lipsa de perspicacitate sau de lacomie.

Horoscop Chinezesc 2014 Capra: Dragoste

In plan sentimental, anul Calului de Lemn va fi sansa Caprei sa cucereasca inima persoanei, alaturi de care se va simti in siguranta deplina! In anul 2014, intuitia extraordinara va ajuta Capra in acest domeniu, la fel ca in toate celelalte domenii din viata.

Anul Calului de Lemn ii va ajuta pe nativii din zodia Capra, care isi cauta jumatatea, sa-si dea seama cine dintre pretendenti are potentialul cel mai ridicat pentru o relatie romantica stabila, de lunga durata. Capra va determina cu exactitate persoana care nutreste sentimente reciproce puternice, care nu o va trada si nu-i va insela increderea. Horoscopul promite ca reprezentantii zodiei Capra nu vor regreta alegerea facuta in anul 2014.

Caprele, care au deja un partener de viata, vor reusi sa-i canalizeze potentialul in directia potrivita. Datorita sfaturilor intelepte ale Caprei, in anul 2014, alesul ei va avea sansa sa-si imbunatateasca substantial situatia materiala si sa-si construiasca o cariera stralucita.

Horoscop Chinezesc 2014 Capra: Cariera

In anul 2014, in afaceri, munca si cariera, precum in toate celelalte domenii din viata, Capra va alege sa mearga pe cai cunoscute, care i-au dus pe altii spre succes. In anul Calului de Lemn, o astfel de strategie promite sa fie uimitor de eficienta!

In practica, acest lucru inseamna ca, lucrand intr-un colectiv, Capra cel mai degraba nu-si va asuma rolul de organizator sau generator de idei. In schimb, ea s-ar putea sa sustina ideea, exprimata de altcineva, si sa devina un asistent, partener sau consilier de neinlocuit pentru sef sau sa se alature echipei de lideri, care au toate sansele sa se bucure de succes.

In anul Calului de Lemn, o astfel de strategie se va dovedi a fi eficienta si in afaceri: nativii din aceasta zodie vor prinde din zbor cele mai reusite idei si descoperiri ale concurentilor pentru a le repeta cu succes. Procedand astfel, Capra cu siguranta va avansa pe plan profesional in anul 2014.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...