Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Capra


Horoscop Chinezesc 2013 Capra

(Nascuti in: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015…)

Horoscop Chinezesc 2013 Capra

Sarpele de Apa va incerca sa-i creeze Caprei o multime de probleme. Din anumite motive, el va avea mereu impresia ca Capra “nu este o luptatoare” si va incerca sa-i insufle calitati de lider. Si ca de obicei, Sarpele va incepe sa actioneze rapid, hotarat si radical.

Horoscop Chinezesc 2013 Capra: Sanatate

Caprele vor intalni anul Sarpelui Negru intr-o forma buna. Ocupandu-se de problemele de zi cu zi, ar putea sa traiasca linistit, fara sa-si faca griji pentru sanatate. Daca n-ar exista un “dar”.

Un astfel de echilibru se va dovedi a fi foarte instabil. Acest lucru va fi observat in primul rand de Caprele, care iubesc sa manance bine. Problema e ca stomacul si pancreasul vor raspunde imediat la abuzurile lor gastronomice cu disfunctii si dereglari digestive. In cele din urma, vara s-ar putea sa fie nevoie chiar si de interventii chirurgicale.

Pe langa acestea, Caprele trebuie sa se fereasca de alergii. Deosebit de prudenti trebuie sa fie nativii care s-au mai confruntat cu astfel de probleme.

Horoscop Chinezesc 2013 Capra: Finante

In 2013, este putin probabil ca nativii din zodia Capra sa castige bani suficienti pentru a-si satisface toate placerile. Prin urmare, ele vor incerca sa cheltuie cat mai putin, ca totodata sa nu renunte la placeri personale, iar asa ceva se stie ca e greu de facut.

Cele mai inteligente si istete Capre vor intelege ca economisirea este probabil singura cale de a ramane “pe linia de plutire” in anul 2013. Dar marea majoritate va da dovada de incapacitatea de a se descurca si va recurge la imprumuturi, sau chiar mai rau – la credite.

Horoscop Chinezesc 2013 Capra: Cariera

In anul Sarpelui de Apa, Caprele n-au nici o sansa sa atinga culmi in cariera. Dar nu vor reusi probabil nici sa stea linistit la locul lor, din cauza atentiei sporite a institutiilor de control.

Nativii care vor trece cu bine peste diverse controale vor castiga respectul Sarpelui si posibilitatea de a-si urmari obiectivele, fara sa se confrunte cu obstacole.

Horoscop Chinezesc 2013 Capra: Relatii

Caprele se vor afla sub supravegherea continua a Sarpelui pe plan profesional si financiar. Viata personala in schimb va fi un adevarat liman, care le va feri de vant si furtuni. In acest caz, singura problema a Caprelor poate fi numarul mare de admiratori, care vor incerca deseori sa le seduca si sa le abata de la calea cea dreapta (familiala). In asemenea situatii, Caprele trebuie sa fie prudente si serioase. In rest, situatia este mai mult decat favorabila.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...