Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Capra


Horoscop Chinezesc 2012 Capra

(Nascuti in: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015…)

Pentru nativii din zodia Capra, anul 2012, anul Dragonului de Apa, va fi foarte pozitiv si incurajator, daca vor fi destul de activi si energici, vor reusi sa ocupe un loc sub soare si sa obtina tot ce-si doresc de la viata. Capra va comunica cu usurinta, isi va organiza treburile astfel incat va primi mereu sfaturi si sustinere din partea prietenilor si a colegilor. In abordarea problemelor, Capra va fi inventiva si sireata, il va putea duce de nas pe stapanul anului – Dragonul de Apa, si acesta ii va face pe plac, cedand in fata farmecului si spontaneitatii acestui semn zodiacal.

Conform horoscopului chinezesc, in anul 2012, Capra poate sa planifice sa-si schimbe locul de munca sau domiciliul, sa mearga in calatorii in interes de afaceri si sa stabileasca noi relatii de parteneriat. Datorita ritmului de viata intens, Capra va invata sa fie mai practica, sa aiba o gandire flexibila, sa gaseasca solutii pentru cele mai complicate si dificile probleme si sa iasa in evidenta prin originalitate. Daca reprezentantul acestui semn zodiacal isi doreste sa avanseze in cariera, este momentul perfect sa actioneze si la sfarsitul anului va ocupa un post inalt.

In a doua jumatate a anului 2012, Capra trebuie sa se astepte la obstacole sau greseli, de aceea toate treburile, mai ales cele financiare, trebuiesc tinute sub control, iar proiectele noi ar trebui amanate pentru anul urmator. In aceasta perioada este recomandat sa se ocupe de proiectele deja incepute.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...