Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cal


Horoscop Chinezesc 2016 Cal

Previziuni generale

Calul se intelege bine cu Maimuta, prin urmare, anul 2016 ar trebui sa fie o perioada favorabila pentru reprezentantii acestei zodii. Calul iubeste aventura, este inzestrat cu talentul de a rezolva rapid orice problema, insa persoanele nascute in aceasta zodie deseori actioneaza foarte conservativ, fara sa-si foloseasca intregul potential, oferit de soarta. Cu toate acestea, in anul 2016 se vor crea conditii excelente pentru realizarea visurilor.

Merita sa profitati de oportunitatile aparute, pentru ca tot ce veti atinge se va transforma in aur (desigur, nu la propriu), va va oferi satisfactii pentru munca indeplinita, precum si respectul si aprecierea celor din jur. Calitatile si eforturile voastre, investite in rezolvarea problemelor generale, vor fi remarcate si apreciate pe deplin. Energia pozitiva a anului 2016 va va permite sa aratati de ce sunteti in stare cu adevarat. In sfarsit, dupa cativa ani de urcusuri si coborasuri, lucrurile vor incepe sa mearga mai bine si vi se va asterne un viitor luminos in fata. Tineti mine ca, din cand in cand, va puteti permite mici nebunii si riscuri, pentru ca retinerea va poate priva de multe lucruri, emotii si senzatii importante. 2016 este anul in care trebuie sa incercati sa ajungeti la stele!

Dragoste

Reprezentantii zodiei Cal sunt sensibili, emotivi si pasionali. Dragostea este prioritatea lor, de aceea ei incearca sa traiasca acest sentiment cu orice pret. Dar oare vor avea parte de ea in 2016? Sigur ca da, veti avea parte de intalniri interesante si activitate intensa pe plan sentimental. Pregatiti-va pentru experiente si idei noi, lasati-va inima si mintea deschisa. Si cine stie – poate veti descoperi in apropiere acea persoana unica si speciala? Nativii casatoriti din zodia Cal, de asemenea, vor traversa o perioada plina de emotii si evenimente pozitive, care vor sparge monotonia vietii de zi cu zi.

Cariera

In anul 2016, va veti bucura de realizari impresionante pe plan profesional. Puteti conta pe o atmosfera calda si pe ajutor din partea colegilor si superiorilor. Toate actiunile voastre vor fi apreciate, va vor aduce laude si oportunitati noi. Toate acestea vor contribui la dezvoltarea voastra in cariera, veti putea sa va concentrati linistiti asupra satisfacerii ambitiilor, pentru ca nimeni nu va va deranja. Fiti totusi prudenti, pentru ca succesul va poate aduce, in cele din urma, neplaceri. Pentru a evita o astfel de turnura a evenimentelor, feriti-va sa fiti prea sinceri, mizati pe confidentialitate. Faceti-va planurile cunoscute doar dupa ce le-ati pus deja in aplicare.

Finante

Anul Maimutei de Foc va va aduce un spectru intreg de oportunitati financiare, drept recompensa pentru realizarea cu succes a sarcinilor si proiectelor profesionale. Nu riscati prea mult, nu va ispititi soarta. Abtineti-va de la dorinta arzatoare de a va inmulti veniturile cu jocuri de noroc si speculatii la bursa. Mizati pe munca asidua si aceasta va va aduce bani.

Sanatate

Din pacate, totul are un pret, inclusiv succesul si munca grea. In anul 2016, s-ar putea sa platiti cu sanatatea. Totusi, problemele vor fi minore, daca veti acorda macar catusi de putina atentie sanatatii. Urmati o alimentatie echilibrata si sanatoasa, faceti un minim de miscare pe zi si aveti grija sa dormiti suficient.

Sfatul anului 2016: anul Maimutei va fi pentru voi o perioada fericita, dar asta nu inseamna ca nu va trebui sa depuneti efort. Incercati sa mentineti echilibrul interior, concentrati-va asupra muncii, nu va lasati distrasi de probleme marunte si, in scurt timp, veti culege roadele muncii voastre.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: