Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cal


Horoscop Chinezesc 2014 Cal

Horoscop Chinezesc 2014 Cal: Previziuni generale

In anul 2014, putini vor reusi sa tina pasul cu stapanul anului, Calul de Lemn. Acesta nu va putea sta locului in nici un domeniu din viata – pe parcursul intregului an, Calul energic si curios isi va urmari obiectivele, dupa realizarea lor, isi va stabili obiective noi si iarasi va porni in galop spre inaltimi.

Horoscopul promite ca aceasta cale victorioasa va aduce Cailor recunoastere din partea celor din jur, o multime de realizari si premii, dar nu vor lipsi nici problemele. Prima dintre ele va fi entuziasmul excesiv, din cauza caruia Calul risca sa faca multe prostii in anul 2014. Actiunile negandite, concluziile eronate, evaluarea gresita a situatiilor si oamenilor – toate acestea sunt consecintele obiceiului Calului emotiv de a actiona inainte sa se gandeasca.

A doua problema, cu care Calul se poate confrunta in anul 2014, este incapacitatea de a-si evalua puterile. Din aceasta cauza, nativii din zodia Cal se pot apuca de proiecte prea complicate sau de o multime de treburi diferite in acelasi timp. Pentru a nu trage dupa sine tot anul un car de responsabilitati, Calul trebuie sa determine din timp nivelul de incarcatura maxima si atunci nimic nu-i va putea incetini galopul victorios!

Horoscop Chinezesc 2014 Cal: Dragoste

Nativii din zodia Cal, care se afla in cautarea jumatatii, isi vor clarifica greu sentimentele in anul 2014. Principala cauza va fi faptul ca viata personala a Cailor se anunta a fi mult prea plina de furtuni si patima, evenimente si intalniri neasteptate: unele dintre ele le pot tulbura mintile, altele pot deschide usi in lumea dragostei adevarate. Pentru a ramane pe drumul cel bun, Caii trebuie sa fie foarte prudenti si sa nu comita actiuni negandite, de care s-ar putea sa le para rau mai tarziu.

Pentru Caii, care si-au gasit deja jumatatea, anul 2014 va fi o perioada perfecta pentru a se cunoaste mai bine unul pe altul. Nu merge vorba de conversatii la lumina lunii; partenerul adevarat al Calului este cel care poate sa tina pasul cu el! In anul 2014, calatoriile, aventurile, ideile si treburile comune pot consolida foarte mult relatia romantica dintre Cal si partenerul lui.

Horoscop Chinezesc 2014 Cal: Cariera

Pentru nativii din zodia Cal, 2014 este o perioada extrem de favorabila pentru construirea carierei! Caii vor galopa, ca pe hipodrom, spre realizarea obiectivelor, sarind peste toate obstacolele aparute in cale. Entuziasmul sportiv, sociabilitatea, sinceritatea si bunavointa Cailor ii vor ajuta sa cucereasca, in anul 2014, inimile birocratice cele mai impietrite. Lumea din jur va crede in profesionalismul Cailor si va tine cont de parerea lor. Colegii si superiorii ii vor sustine, ajutandu-i sa avanseze tot mai mult in plan profesional. In anul 2014, reprezentantii acestei zodii ambitioase se pot astepta cel putin la o functie mai prestigioasa.

Banii sunt domeniul, in care Caii ar trebui sa fie mai prudenti. In anul 2014, exista sanse mari ca nativii din zodia Cal sa se implice intr-o afacere riscanta. Calul de Lemn este cinstit si nobil, s-a obisnuit sa rezolve orice problema pe cai deschise, de aceea poate sa cada usor in plasa unor escroci. Pentru a evita aparitia problemelor financiare in anul 2014, Calul trebuie sa fie mai putin credul in tot ceea ce tine de investitii financiare si sa mearga doar pe cai cunoscute.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...