Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cal


Horoscop Chinezesc 2013 Cal

(Nascuti in: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014…)

Horoscop Chinezesc 2013 Cal

Sarpele favorizeaza persoanele nascute in anul Calului. Acest lucru e de inteles, daca luam in considerare cateva dintre caracteristicile lor, de exemplu, determinarea, capacitatea de a reactiona rapid la situatii dificile fara a lua in seama opiniile altora si perseverenta. Totusi, asta nu inseamna ca nativii din zodia Cal vor fi favoritii stapanului anului 2013. Asadar, Caii trebuie sa fie pregatiti nu doar pentru succese, dar si pentru dificultati.

Horoscop Chinezesc 2013 Cal: Sanatate

In anul Sarpelui de Apa, Caii se vor simti destul de bine. Atat de bine chiar, incat vor deveni foarte neglijenti cu sanatatea lor. Unii vor reusi sa traiasca asa tot anul, intr-o singura suflare. Dar in acest caz apare un anumit risc. Care anume? Starea buna de sanatate de care Caii se vor bucura pe parcursul intregului an s-ar putea sa-i faca sa inceteze cu timpul sa mai acorde atentie propriului organism.

Dar unii nativi din zodia Cal s-ar putea sa se confrunte cu primele probleme de sanatate la mijlocul sau la sfarsitul toamnei. Asadar, Caii ar trebui sa priveasca aceasta perioada lipsita de griji doar ca pe o pauza temporara, oferita de Sarpe petru rezolvarea altor probleme.

Horoscop Chinezesc 2013 Cal: Finante

Prognozele privind situatia financiara a Cailor in anul 2013 sunt destul de optimiste. Pe langa faptul ca se vor bucura de venituri decente, Caii vor cunoaste persoane generoase, dispuse sa le acorde sustinere materiala in caz de nevoie.

Cheltuielile sunt, evident, inevitabile in anul 2013. In prima jumatate a anului, Caii s-ar putea sa investeasca in propria educatie sau in educatia membrilor familiei. Iar pentru toamna, ar fi bine sa puna ceva bani deoparte, s-ar putea sa fie nevoie de un curs de tratament.

Horoscop Chinezesc 2013 Cal: Cariera

Caii pot pretinde la imbunatatiri semnificative pe plan profesional. Sarpele nu numai ca nu le va pune piedici in aceasta privinta, dar ii va si ajuta pe cat e posibil. De exemplu, langa Cai s-ar putea sa apara persoane utile, care au suficienta influenta pentru a-i ajuta sa-si puna in aplicare ideile sau care vor aprecia pe deplin eforturile Cailor harnici.

O singura observatie – trebuie lasate deoparte ideile prea extravagante, absurde sau irealiste.

Horoscop Chinezesc 2013 Cal: Relatii

Relatiile mai putin armonioase cu persoanele apropiate si iubite ar putea fi un fel de compensatie pentru succese pe plan financiar, in cariera si afaceri. Orice greseala comisa de Cal in anul Sarpelui de Apa poate sa ducca la o cearta serioasa, scandal sau ruperea totala a relatiei.

Caii care nu si-au gasit jumatatea pana acum, cel mai degraba vor fi singuri si la sfarsitul anului 2013. De fapt, ei vor cunoaste persoane noi si vor lega relatii, dar e putin probabil ca acestea sa aiba o dinamica pozitiva. In cele din urma, multumiti vor fi numai nativii care de la bun inceput si-au dorit doar aventuri scurte, nimic serios.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...