Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cal


Horoscop Chinezesc 2012 Cal

(Nascuti in: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014…)

Conform horoscopului chinezesc, in anul 2012, Calul se va bucura de numeroase reusite si succese in plan profesional. Va reusi sa rezolve problemele vechi, care asteptau sa fie solutionate de mult, si totodata sa-si extinda semnificativ perspectivele spre sfarsitul anului. Reprezentantii acestei zodii s-ar putea sa ramana surprinsi de faptul ca actiunile care duceau inainte la succes, nu mai au nici un rezultat acum, va trebui sa se gandeasca la noi metode de lucru.

In anul 2012, Calul trebuie sa se afirme, sa se exprime, sa arate cum poate sa lucreze, sa-si demonstreze abilitatile si talentele. Relatiile cu oamenii din jur, de asemenea, trebuie schimbate, pentru ca a venit deja timpul altor relatii, unei alte ierarhii – atat in colectiv, cat si in familie. 2012, anul Dragonului de Apa nu va fi unul usor pentru reprezentantii acestei zodii, dar va fi o perioada foarte interesanta, plina de evenimente si schimbari neasteptate.

In 2012, Calul are toate sansele sa fie un invingator, dar pentru asta ar trebui sa scape in totalitate de aroganta si impulsivitate. In a doua jumatate a anului 2012 va fi nevoie de multa munca, dar nu vor mai aparea probleme mari sau situatii dificile, de aceea totul va trece cu bine si Calul se va bucura de rezultate excelente la sfarsitul anului. Viziunea nativilor din aceasta zodie se va schima radical, Caii isi vor schimba opiniile cu privire la multe lucruri familiare si vor incerca sa schimbe chiar si lumea din jurul lor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...