Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Cal


Horoscop 2020 Cal

Horoscop Cal 2020: Previziuni generale

Pentru Calul energic si dornic de aventuri, anul 2020 se va asemana cu o cursa nebuna de Grand Prix, in care premiul este fericirea personala, stabilitatea financiara si succesul in cariera. Da, o singura tura nu va fi suficienta – dar unde ai vazut un Cal sa renunte asa usor? Inzestrat cu rezistenta, perseverenta si ambitie, Calul ar putea sustine un masterclass pe aceasta tema! Stapanul anului, Sobolanul, ofera sustinere maxima reprezentantilor acestui semn zodiacal din horoscopul chinezesc, asadar, se pot pune cu incredere pariuri – Calul va ajunge primul la linia de sosire, facandu-si adversarii sa-i inghita praful de sub copite, si va castiga premiul ravnit intr-o lupta dreapta!

In anul 2020, Calul harnic si perseverent va invata, in sfarsit, sa fie fericit aici si acum, fara sa mai astepte minunile de maine si fara sa se consume pentru planurile nerealizate. Guvernatorul anului 2020, Sobolanul, il va ajuta sa inteleaga ca viitorul se creeaza astazi, iar cu fericire in suflet treaba se face de doua ori mai repede. Anul 2020 contine tocmai doua cifre de doi, asadar, progresul in afaceri este garantat!

Dragoste si relatii

Anul 2020 al Sobolanului va fi o perioada destul de agitata pe plan sentimental. Gelozia, irascibilitatea si aroganta ii sunt caracteristice atat Calului, cat si Sobolanului, de aceea reprezentantii copitati ai zodiacului chinezesc va trebui sa sara mult si bine ca sa reduca cu sinceritate si tandrete tensiunea in relatia cu persoana iubita. Sociabil si atractiv, acest semn zodiacal din horoscopul chinezesc se va bucura de atentia persoanelor sex opus. Nativii singuri din zodia Cal isi pot intalni sufletul pereche, dar va trebui sa invete de la Sobolan sa-si manifeste simpatia intr-un mod mai ingenios.

Desi tinde sa aiba o viziune traditionala, in anul 2020, Calul s-ar putea sa invete ceva nou de la Sobolan. Daca va fi sincer si deschis cu viitorul partener, acel partener ii va raspunde in acelasi mod. Un pic de exotism si mister va convinge persoana iubita sa continue relatia romantica sau sa o ia de la capat.

Cariera si finante

Desi Calul invata cu greu lucruri noi, stapanul anului, Sobolanul, ii va arata cat de interesanta devine viata, daca iti asumi uneori si riscuri. Dar oricum, toate trebuie cantarite cu atentie pentru a evita pierderile inutile. Oricat de aventuros ar fi Sobolanul din fire, el este intotdeauna prudent si are un plan de rezerva in orice moment al vietii. Asadar, Calul ar trebui sa ia exemplu de la stapanul anului si sa nu uite de prudenta elementara cand se se aventureaza intr-o noua cursa.

Horoscopul chinezesc ii promite Calului in anul 2020 o evolutie rapida in cariera. Va trebui, bineinteles, sa depuna ceva efort, dar va merita pe deplin. Totusi, dragostea Calului pentru prosperitate trebuie sa fie la egalitate cu placerea adusa de laude si realizari. Prea multa munca fara suficienta odihna va afecta negativ fondul psihologic si emotional al Calului in anul 2020. Iar daca il va asculta pe Sobolan, si isi va lua un scurt time-out, Calul isi va recapata fortele si va incheia anul cu moralul ridicat.

Perseverenta si harnicia vor fi remarcate de catre superiori, iar datorita Sobolanului, Calul va invata sa gestioneze oamenii si sa construiasca planuri ingenioase. Toate aceste abilitati il vor ajuta sa-si realizeze obiectivele si sa atinga succesul in anul 2020.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: