Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Caine Horoscop Caine Zodiac Chinezesc Caine

Temperament si Caracter Caine

(Nascuti in: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030…)

Persoanele nascute in anul Cainelui sunt foarte nelinistite. Cainii se apuca de o multime de lucruri si incearca sa rezolve toate problemele aparute. Mereu se grabesc undeva, deseori sufera de insomnie, distrugandu-si astfel nervii. Incearca sa munceasca fara pauza si se transforma dn aceasta cauza in tirani adevarati. Sunt ingrijorati in permanenta, pentru ca stiu ca existenta lor pe pamant este temporara. Cainii muncesc cu ardoare, dar au totusi o atitudine sceptica.

Cainii se nasc cu filosofia lor, apar impovarati cu dorinte nesatisfacute si un sentiment de vinovatie. Isi urmeaza curajos drumul in viata, cautand momente de succes. Daca vrei sa-i intelegi, trebuie sa patrunzi mai adanc in subconstientul lor. Ei se intreaba in permanenta – “care este menirea mea?”

Cainii nu sunt foarte sociabili, dar sunt inimosi si interesanti. Chiar si cei mai adaptati si vorbareti nativi nu suporta criticile cinice spuse la betie. Ei sunt realisti si constienti de slabiciunile lor. De aceea umorul lor pare a fi sumbru, iar ei pot fi duri cu carieristii si cu fanfaronii.

Oamenii au incredere in Caini si acest lucru este normal. Daca a o problema, le poti cere un sfat, nimeni nu va fi capabil sa inteleaga esenta problemei mai bine decat reprezentantii acestui semn zodiacal. Ei se pot pune in locul altuia si niciodata nu vor refuza sa te ajute. In acelasi timp, ei nu se asteapta la o recompensa – este chemarea lor interioara. Cainii sunt generosi si, in general, altruisti. Sunt in stare sa dea oamenilor totul, chiar sa se sacrifice. Toti luptatorii pentru dreptate s-au nascut in anul Cainelui. Orice minciuna le starneste indignarea. Ei fac tot posibilul sa o distruga. Sunt loiali si nobili, de aceea sunt deseori incompatibili cu aceasta lume cruda. Cainii rareori suporta violenta si refuza sa traiasca dupa legile junglei. Iata de ce sunt respectati si apreciati peste tot. Dar suspiciunea ii obliga sa-si verifice toti prietenii noi. La prima vedere, ei pot parea chiar speriati.

Cainii merita increderea celor din jur, dar pesimismul lor constant genereaza suspiciuni. Aceste persoane agitate nu suporta surprizele si improvizatiile, pentru ca se agata puternic de trecutul lor, fiind sceptici fata de toate inceputurile. Cainii isi exprima rareori sentimentele si daca fac ceva – o fac numai atunci cand este absolut necesar. Sunt extrem de perseverenti si intotdeauna stiu ce vor. Multi nativi din zodia Caine iubesc sa-i tachineze pe cei din jur si lumea incepe sa-i evite din cauza lmbii ascutite.

Cainele are un caracter uimitor. Uneori, pare sa caute succesiv neajunsuri in tot ce face. De felul lor, Cainii sunt mari pesimisti, care nu asteapta nimic bun de la viata. Intotdeauna incep sa critice primii nedreptatea, chiar si in situatiile cand nimeni altul nu-si poate deschide gura.

In adancul sufletului, Cainii sunt antisociali pentru ca nu iubesc aglomeratia si urasc adunarile. In plan emotional, ei dau impresia unor persoane reci, dar este doar o aparenta. Ei pur si simplu au dubii privind atat sentimentele proprii cat si sentimentele altora. Dar in ciuda acestor defecte, in Caini este ascunsa nobletea naturii umane.