Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Caine Horoscop Caine Zodiac Chinezesc Caine

Horoscop Erotic Chinezesc Caine

(Nascuti in: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018…)

Cainele este foarte sensibil si reactioneaza la cea mai usoara atingere. Sexul reprezinta pentru el cautarea permanenta a partenerului, care sa-i poata oferi satisfactie fizica.

Femeia-Caine este foarte pasionala si cauta mereu placeri senzuale, de aceea sexul joaca un rol foarte important in viata ei. Dar, in ciuda acestui fapt, este rece cu barbatii si creeaza impresia unei femei greu de cucerit. Femeia-Caine incearca sa-si ascunda sentimentele, dar chiar si in cele mai intime momente este nelinistita. Contradictiile intre dorinte si posibibilitati de a le satisface o chinuie in permanenta. Femeia-Caine cauta sa diversifice jocurile de dragoste pentru a obtine toata gama de placeri. Partenerul care nu-i intelege dorintele erotice, o enerveaza si o dezamageste. Nelinistea nu o lasa sa se relaxeze si sa se simta bine. Aceste lucruri nu se intampla numai atunci cand ea este atat de coplesita de sentimente, incat nu mai poate tine sub control situatia. Atunci ea se lasa cu totul dusa de val, uimindu-l pe partener cu temperamentul ei. Dar pasiunea dezlantuita a Cainelui se manifesta rareori: cel mai des, ea se comporta retinut, reusind totusi in acelasi timp sa-si tina in priza partenerul.

Barbatul-Caine stie exact ce vrea. Intotdeauna ajunge sa se bucure de succes in randul femeilor, dar acest lucru nu-l transforma intr-un colectionar. El isi venereaza partenera, ii asculta cu atentie dorintele, incearca sa-i inteleaga sentimentele.

Sexul cu barbatul-Caine intotdeauna implica sentimente, un lucru foarte apreciat de catre femei. Acest nativ este mai mult interesat de proces, decat de cucerire. Cu persoanele invinse el este sincer si delicat, asa cum ii dicteaza codul de onoare. Ca recompensa, el capata experienta sexuala bogata si iscusinta.

Placerea senzuala traita in bratele unui barbat-Caine este de neuitat. Intutitia ii spune de ce anume are nevoie partenera intr-un anumit moment, iar preludiul capata formele rituale ale cultului frumusetii feminine.