Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Caine


Horoscop Chinezesc 2016 Caine

Previziuni generale

In anul 2016, reprezentantii zodiei Caine vor fi preocupati, in primul rand, de viata lor amoroasa si de cuibul lor familial. Vor manifesta, de asemenea, o tendinta ingrijoratoare de a intra in conflict cu persoanele din jur, fapt care poate avea consecinte destul de neplacute. Asadar, ganditi-va bine inainte sa suparati sau sa invinuiti pe cineva. Nu va angajati in controverse, pentru ca veti pierde. In anul Maimutei, va puteti astepta la o multime de momente si oportunitati favorabile, de care merita sa profitati.

Sa nu credeti totusi ca totul o sa va pice din cer. Succesul va necesita perseverenta si consecventa maxima in indeplinirea sarcinilor. Lenea va fi aspru pedepsita, in schimb minutiozitatea si harnicia vor oferi rezultate excelente. Folositi-va farmecul si carisma pentru a implica oamenii din jur in realizarea sarcinilor si obiectivelor comune. Munca in echipa va va aduce satisfactii.

Dragoste

In anul 2016, dragostea Cainilor va fi infloritoare si atotconsumatoare. Nu veti sti ce inseamna suferinta si tradarea, pentru ca relatia cu persoana iubita se va dovedi a fi extrem de trainica si durabila. Pentru reprezentantii casatoriti ai zodiei Caine, 2016 va fi un an foarte bun, in relatia cu partenerul de viata nu va exista monotonie si plictiseala.

Cariera

2016 va fi un an de munca intensa. Va veti bucura de realizari, dar acestea vor fi rezultatul eforturilor voastre si a anumitor sacrificii. Actiunile constructive, calmul si concentrarea vor fi cheia succesului. Daca va veti lasa dusi de valul emotiilor, daca nu va veti controla furia si dezamagirea la locul de munca, veti pierde. Actionati cu intelepciune, folositi-va inteligenta innascuta si ascultati-va intuitia.

Finante

Va puteti lua adio de la gandul ca dupa usa va asteapta un noroc financiar extraordinar. In 2016, oricat de paradoxal ar suna, inactiunea este pentru Caini metoda cea mai buna de a atrage bani. Aveti grija doar ca cheltuielile voastre sa nu depaseasca veniturile, nu va lasati sedusi de achizitii majore.

Sanatate

Anul Maimutei nu va va face suprize in ceea ce priveste sanatatea. Nu veti suferi nici de afectiuni serioase, nici de infectii minore – trebuie doar sa invatati sa reduceti nivelul de stres. Daca nu veti reusi, acesta va duce la aparitia problemelor de natura somatica.

Sfatul anului 2016: fiti cu ochii in patru, pentru ca cineva va poate pune bete in roate. Urmati sfaturile persoanelor cu experienta si nu subestimati informatiile oferite de ele.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: