Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Caine


Horoscop Chinezesc 2014 Caine

Horoscop Chinezesc 2014 Caine: Previziuni generale

In anul 2014, energia Cainelui nu va cunoaste limite! Datorita harniciei sale si perseverentei in urmarirea obiectivelor, in anul Calului de Lemn, Cainele va avea toate sansele sa realizeze multe lucruri. Norocul il va insoti practic in toate inceputurile lui – calitatile Cainelui, precum sinceritatea, corectitudinea si nobletea sunt apreciate de stapanul patruped al anului si-i asigura sustinere din partea lui.

In anul 2014, Cainele va avea ocazia sa avanseze mult mai mult, decat in anii precedenti, si in munca, si in dragoste, si pe plan personal. Daca o sa vrea, va reusi sa faca un adevarat salt!

Singurul lucru, care l-ar putea impedica, ar fi setea lui de dreptate si impulsivitatea excesiva. In anul Calului de Lemn, aceste calitati se vor accentua, atingand cote maxime. In anul 2014, din cauza nobletii sale exagerate, Cainele poate sa comita fapte necugetate – de exemplu, sa-si critice prietenii sau sefii. Pentru a nu-si pune in pericol cariera, nativii din aceasta zodie ar fi bine sa se gandeasca de zece ori inainte sa sara sa apere drepturile cuiva: poate ca lucrurile nu sunt asa cum par la prima vedere?

Horoscop Chinezesc 2014 Caine: Dragoste

Cainii, care si-au gasit deja jumatatea, ar fi bine sa dedice anul 2014 consolidarii si dezvoltarii relatiei de cuplu. Anul Calului de Lemn este o perioada favorabila pentru cunoasterea mai profunda a partenerului, cautarea unor noi puncte de contact, casatorie sau conceperea unui copil. Sa nu va fie frica sa actionati in aceasta directie: stapanul anului, Calul, va saluta orice incercare a Cainelui de a duce relatia la un nou nivel!

In plus, secretul succesului in dragoste va fi simplu atat pentru Cainii care au deja o relatie, cat si pentru cei aflati in cautarea jumatatii: trebuie sa aduca cat mai multa comunicare si diversitate in viata lor personala. In primul rand, vorbim despre calatorii, in timpul carora Cainele va avea ocazia sa cunoasca persoane interesante, si totodata despre posibilitatea de a invata lucruri noi cu persoana iubita, de a face planuri de viitor si de a visa. Anul Calului de Lemn va fi pentru Caini o perioada romantica, in care ei isi vor putea exprima cele mai frumoase si sincere sentimente! Tot ce trebuie sa faca este sa creada in ele si sa se deschida in fata lor.

Horoscop Chinezesc 2014 Caine: Cariera

Anul Calului de Lemn va oferi Cainelui posibilitatea de a castiga destul de bine, dar nu-l va face deloc econom! In consecinta, in anul 2014, Cainele risca sa cheltuie chiar mai mult decat castiga. In rest, lucrurile promit sa mearga bine si usor atat in afaceri, cat si in studii.

Chiar daca in anul 2014 Cainele nu va incerca sa-si construiasca o cariera, este putin probabil ca munca lui sa treaca neobservata. In anul Calului de Lemn, superiorii ii vor aprecia calitatile si i-ar putea propune o functie mai inalta sau un proiect mai promitator. Important este ca deciziile sa nu fie luate in graba, nerabdarea si impulsivitatea pot impinge Cainii spre fapte necugetate, facandu-i sa comita greseli. Daca nativii din aceasta zodie vor reusi sa-si tina zelul sub control, harnicia, constiinciozitatea si sociabilitatea ii vor ajuta sa realizeze multe in plan profesional in anul 2014.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...