Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Caine


Horoscop Chinezesc 2013 Caine

(Nascuti in: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018…)

Horoscop Chinezesc 2013 Caine

Cainele intotdeauna isi asuma maximul de sarcini si niciodata nu paseaza responsabilitatea pe umerii altora. In majoritatea timpului, el se ocupa de propriile probleme si nu vede ce se intampla in jur. Sarpele se va simti probabil ranit de la atata neglijenta fata de propria persoana, de aceea Cainele poate sa nu conteze pe ajutorul lui.

Horoscop Chinezesc 2013 Caine: Sanatate

Majoritatea nativilor din zodia Caine nu vor intalni noul an in cea mai buna forma. Acest lucru se va manifesta prin slabiciune, oboseala generala si predispozitia la raceli sezoniere. Lupta cu imunitatea scazuta s-ar putea sa continue tot anul.

Iar daca aceste probleme nu ii vor determina sa se gandeasca la un mod de viata sanatos si la o planificare corecta a timpului cu odinha obligatorie, Cainii s-ar putea sa se confrunte cu probleme grave de sanatate. In primul rand, va avea de suferit sistemul cardiovascular.

Horoscop Chinezesc 2013 Caine: Finante

In anul 2013, treburile financiare ale Cainilor se vor afla intr-un “echilibru instabil”. Veniturile lor vor depinde, in primul rand, de realizari personale pe plan profesional. Si nu e cazul sa conteze pe ajutorul celor puternici.

In schimb, pe ajutorul Cainilor vor conta foarte multi. De aceea n-are rost sa se gandeasca la concedii sau operatiuni riscante, care nu se stie sigur daca vor aduce castiguri.

Horoscop Chinezesc 2013 Caine: Cariera

Relatiile Cainilor cu superiorii si colegii vor deveni mai complicate. Motivele pentru neintelegeri si conflicte vor incepe sa apara destul de des, asadar Cainii va trebui sa apeleze la toata rabdarea si toleranta pe care o au pentru a-si pastra locul de munca si conditiile normale de lucru.

Tocmai de aceea, cel mai bine o vor duce nativii liber-profesionisti, independenti pe plan profesional, cu ocupatii creative.

Horoscop Chinezesc 2013 Caine: Relatii

Nativii singuri din zodia Caine nu se vor putea plange de lipsa de atentie din partea persoanelor de sex opus. Ei vor cunoaste persoane noi si vor trai o multime de momente romantice. Totusi, exista putine sanse ca relatiile pe care Sarpele Negru le va oferi in anul 2013 sa fie promitatoare, asadar Cainele trebuie sa fie extrem de precaut daca va hotara sa-si lege viata cu cineva.

Pentru Cainii casatoriti, anul Sarpelui de Apa va fi o perioada stabila si linistita. “Jumatatile” lor nu le vor cere nimic deosebit si vorba “comporta-te ca de obicei” poate fi considerata cea mai buna deviza pentru anul 2013.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...