Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Caine


Horoscop 2020 Caine

Horoscop Caine 2020: Previziuni generale

In anul 2020, Cainele va dispune de suficienta energie, hotarare si forta pentru a castiga osul cel mare! Si nu va fi nevoie neaparat de munca grea – in anul Sobolanului, Cainele va primi recompensa bine meritata din partea sortii pentru curajul si bunatatea sa, pentru lupta pentru dreptate si protectia celor mai slabi. Stapanul anului ii va permite in sfarsit sa rasufle usurat, sa iasa de sub povara problemelor, sa se elibereze de tensiune si pur si simplu sa se relaxeze.

Cu toate acestea, odihna nu va dura prea mult – Sobolanul va imboldi Cainele sa se implice in proiecte si relatii noi, in dezvoltarea si realizarea ideilor neobisnuite. Si cum s-ar putea altfel, daca prosperitatea si succesul Cainelui in urmatorii 11 ani ai ciclului zodiacal depind de eforturile depuse in anul 2020. Iar acum, la inceputul ciclului, reprezentantii acestui semn din horoscopul chinezesc va trebui sa munceasca ca sa dea impulsul necesar lucrurilor si sa nu duca lipsa de nimic in viitor.

Dragoste si relatii

Nativii singuri din zodia Caine vor cunoaste in anul 2020 fericirea iubirii reciroce! Stapanul anului, Sobolanul, le va auzi dorinta secreta si le va oferi un partener, care ii va intelege din priviri, le va oferi grija, atentie, sentimentul de liniste si siguranta. Si atunci cei nascuti in aceasta zodie a horoscopului chinezesc vor reusi sa se manifeste pe deplin, vor deveni jucausi, veseli si prietenosi. Fericirea in dragoste va avea cea mai pozitiva influenta in toate domeniile ale vietii Cainelui, permitandu-i practic sa mute muntii din loc si sa le asigure celor apropiati in anul 2020 prosperitatea si confortul necesar!

Cainele incearca sa fie intotdeauna cat se poate de cinstit atat in viata, cat si in relatii. In anul 2020, Sobolanul ii recomanda intai sa se asigure ca persoana pe care a pus ochii este libera, si abia dupa aceea sa flirteze si sa se implice intr-o relatie romantica. In caz contrar, constiinta il va chinui – Cainele acorda o mare importanta moralitatii si va suferi inevitabil, ceea ce il va face vulnerabil si-l poate duce chiar si la depresie. Numai ratiunea si prudenta ii pot feri pe nativii din aceasta zodie de suferinta si dezamagiri in dragoste in anul 2020.

Cariera si finante

In anul 2020, ambitios si puternic, Cainele ii va sfasia pe toti cei rauvoitori, va ocoli cu incredere rivalii si isi va croi cu usurinta drumul catre bunastarea financiara. In anul Sobolanului, va avea parte de mult noroc: toate vor merge ca unse fara sa necesite nici eforturi semnificative, nici prea mult timp, obstacole in cale practic nu vor exista – numai daca Cainele le va inventa singur. Cu toate acestea, stapanul anului, Sobolanul, ii va tine intotdeauna degetul pe puls si nu ii va permite sa se streseze cu griji inutile.

Dar oricat de bine le-ar merge reprezentantilor zodiei Caine in anul 2020, este indicat sa nu se lase furati de starea de euforie si sa ramana rationali. Cainele uneori se pierde in vartejul de evenimente si devine pesimist – anul 2020 este prea agitat si nelinistit, pe plan profesional deseori nu exista claritate si certitudine. Stapanul anului, Sobolanul, il va impinge sa ia decizii rationale, bazate pe logica pura, si nu pe sentimentele de moment. De asemenea, pentru a-l motiva si a-l inspira, ii va aduce Cainelui victorii mici, ca semne prevestitoare ale unui mare triumf.

In anul 2020, Cainelui ii va merge destul de bine din punct de vedere financiar. Iar daca uneori banii nu vor fi suficienti, va fi din cauza faptului ca odata cu cresterea bunastarii, va creste si apetitul. Sobolanul il poate ajuta totusi si in acest caz, trimitandu-i neasteptat o suma mare de bani pentru o achizitie majora. In anul 2020, Cainele se poate astepta la cadouri financiare – premii, venituri suplimentare sau mostenire. Important este sa nu incerce sa ajute intreaga lume si sa nu-si sacrifice interesele pentru fericirea altora.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...