Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Bivol


Horoscop Chinezesc 2014 Bivol

Horoscop Chinezesc 2014 Bivol: Previziuni generale

Daca in anul Calului de Lemn, Bivolii vor trece prin momente mai grele, va fi numai vina lor. Lentoarea, conservatorismul si neacceptarea lucrurilor noi le vor pune numeroase piedici in anul 2014 – rapid ca vantul, Calul nu iubeste cand cineva ramane in urma!

Pe de alta parte, horoscopul spune ca Bivolul este inzestrat cu o calitate, pe care Calul o apreciaza probabil cel mai mult la o persoana – perseverenta. Adevarul e ca, spre deosebire de Cal, Bivolii tind sa-si atinga scopurile fara graba, dar in anul 2014 vor fi destul de axati pe rezultat pentru a avea succes in mai multe proiecte.

Singurul lucru, de care Bivolii au nevoie pentru a fi insotiti de noroc pe parcursul intregului an al Calului de Lemn, sunt cateva ambitii sanatoase. Daca vor trezi in ei dorinta de a fi pe primul loc, Bivolii vor capata to ceea ce le lipseste: viteza, entuziasm si pasiune.

Horoscop Chinezesc 2014 Bivol: Dragoste

Horoscopul dragostei pentru anul 2014 promite sa aduca o multime de momente fericite in viata Bivolilor, care au o relatie de cuplu. Spre deosebire de majoritatea altor semne zodiacale, in anul Calului de Lemn, sentimentele Bivolului nu vor fi puse la incercare. In schimb, Calul emotiv poate sa i le reinnoiasca, periandu-le de praf si scotandu-le la lumina soarelui ca sa straluceasca in mii de culori!

Bivolii, care in anul 2014 isi vor cauta jumatatea, vor avea de a face cu o situatie complet diferita. Horoscopul avertizeaza ca, din cauza lentorii in actiuni, ei risca sa rateze momentul favorabil! In anul Calului de Lemn, cel mai important lucru in dragoste este sa-ti simti partenerul, sa te conectezi la emotiile si trairile lui. Ceea ce poti spune sau face la un moment dat, isi poate pierde actualitatea in secunda urmatoare. Iar Bivolii pot sa ezite atat de mult, incat risca sa-si rateze sansa romantica de mai multe ori in anul 2014. Pentru a evita acest lucru, Bivolii trebuie sa-si indrepte atentia in directia corecta. Daca vor invata sa ghiceasca dorintele persoanei iubite, vor primi cheia de la inima ei.

Horoscop Chinezesc 2014 Bivol: Cariera

In anul 2014, Bivolii se vor adapta cu greu la numeroasele schimbari in plan profesional. In anul Calului de Lemn, situatia se va schimba cu viteza sporita si nativii din aceasta zodie vor intampina dificultati in a tine pasul cu ea. Prin urmare, in anul 2014, Bivolii risca sa rateze cateva oportunitati in plan profesional, doar pentru ca acestea le vor aparea prea brusc in cale.

Totusi, in anul Calului de Lemn, Bivolii vor dispune si de un sir de avantaje! De exemplu, spre deosebire de multi altii, ei nu se lasa atrasi in aventuri riscante, iar inainte sa actioneze, prefera sa gandeasca cu capul lor. In anul 2014, aceste calitati ii vor feri pe Bivoli de greseli si ii vor ajuta cu treburile curente.

Iar daca Bivolii vor sa se bucure de succes in plan profesional si financiar, in anul 2014 va trebui sa-si mareasca ritmul. Este important sa se mentina in tonus pe parcursul intregului an, pentru a reactiona la timp la evenimentele ce vor avea loc in jurul lor.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...