Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Bivol


Horoscop Chinezesc 2013 Bivol

(Nascuti in: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009…)

Horoscop Chinezesc 2013 Bivol

Sarpele favorizeaza Bivolul in mare masura, dar bineinteles doar atata timp cat acesta se comporta in limitele ratiunii. Iar cand temperamentul Bivolului va iesi de sub control si vorbele aruncate in fata oponentilor vor inceta sa mai fie cantarite, Sarpele, cu raceala caracteristica zodiei sale, o sa inceapa sa-i puna “bete in roate”. Asta e, Bivolul s-a obisnuit sa lupte cu dificultatile, deci se va descurca el cumva.

Horoscop Chinezesc 2013 Bivol: Sanatate

Prognoza privind starea de sanatate a Bivolilor in anul 2013 este mai mult decat optimista. Nativii din aceasta zodie isi pot permite sa stea pana tarziu la munca, sa nu se abtina la o petrecere de la mancarurile gustoase sau un paharel de tarie.

Dar o asemenea impunitate poate sa-i faca pe Bivoli sa uite ca trebuie sa aiba grija de ei si sa se ocupe numai de sfera profesionala. Si, drept consecinta, ei risca sa se confrunte totusi cu probleme de sanatate la sfarsitul anului. Exista riscul sa apara probleme cu sistemul cardiovascular. De asemenea, in 2013 Bivolii trebuie sa se fereasca de traumatisme.

Horoscop Chinezesc 2013 Bivol: Finante

Bivolul nu-si arunca banii in vant, dar nici nu se zgarceste cand e vorba de investitii cu adevarat necesare. Asadar, chiar daca cheltuielile vor fi mari, acestea nu-l vor intrista, pentru ca in general Bivolii vor face investitii de perspectiva pentru consolidarea situatiei lor financiare. Ar putea fi vorba, de exemplu, de achizitionarea unor proprietati imobiliare.

In anul Sarpelui Negru, Bivolii nu trebuie sa-si faca griji pentru venituri – acestea vor fi stabile si satisfacatoare.

Horoscop Chinezesc 2013 Bivol: Cariera

In anul 2013, Bivolii vor depune eforturi imense pentru cucerirea culmilor in cariera. Datorita starii bune de sanatate, ei isi vor permite sa obtina totul prin munca si perseverenta. Aceste calitati ii vor ajuta sa-si doboare concurentii chiar si atunci cand nu vor dispune de suficienta experienta sau cunostinte.

Poate ca anume datorita acestui fapt, in anul Sarpelui de Apa, succesul va fi atins de Bivolii-conducatori sau de cei care se ocupa de organizare. Reprezentantii profesiilor creative cel mai degraba nu se vor bucura de succese rasunatoare. Ei se vor concentra pe mentinerea pozitiilor existente.

Horoscop Chinezesc 2013 Bivol: Relatii

Perseverenta si duritatea, manifestata de Bivoli pe plan profesional, le va afecta in mod inevitabil viata personala. O astfel de tactica, bineinteles, nu va contribui la mentinerea armoniei in relatiile cu persoanele apropiate. Dar daca se vor gandi sa-si schimbe “armura” pe un “halat” moale de rabdare, tandrete si corectitudine, sigur ca vor putea conta pe relatii calde.

Bivolii celibatari isi pot cauta acum jumatatea. O abordare corecta a legaturilor noi le va permite sa le dezvolte si sa le consolideze. Dar pentru asta va fi nevoie sa dea dovada de initiativa si sa-si arate sentimentele.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...